Ki az a Barack Pali, és mit keres Budaörsön?

(Budaörs, 2024. január 17. – Budaörsi Infó) A Budaörsi NŐ közösség ismét nagy fába vágta fejszéjét. Egy különleges sétálót szeretnének létrehozni Budaörsön, a diósdi, Dió Döme sétálójához, és a Sétálókönyvhöz csatlakozva.

 

 

A sétáló útvonalán Barack Pali és Barack Pál kalauzolja majd a városunkban túrázni vágyó fiatalokat, és régebb óta fiatalokat.

A projekt lényege, hogy a közösség kijelöl egy területet Budaörsön, ahol információs táblákat helyeznek el. A táblán egy QR kód segítségével meséket lehet hallgatni sétálás közben. Minden szusszanó egy új mesét rejt majd. A történetek időről-időre cserélődnek, így érdemes lesz újra és újra ellátogatni a helyszínekre.

TESCO Ön választ mi segítünk pályázatán tovább jutott ez a projekt, mint a legkreatívabb pályázat, és ha a legtöbb szavazatot kapja január 15-e és február 11-e között, akkor a megvalósítását is támogatni fogja az Áruház.

 


Ha szeretnék, hogy Budaörsnek is legyen mese sétálója, akkor nincs más dolgunk, mint hogy az Áruházban történő vásárláskor (11. kerület, 22. kerület, Budaörs, Törökbálint) kapott tallért, A Budaörsi NŐ közösség gyűjtőedényébe dobják, vagy juttassák el a közösségnek.


 

 

Szavazzanak önök is, hogy megismerhessük a Barack család budaörsi kalandjait.

 

 

budaorsino_tescopalyazat

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.