A legkreatívabb pályázó különdíját nyerte el A Budaörsi NŐ közösség

(Budaörs, 2023. december 17. – Budaörsi Infó) A TESCO-GLOBAL Zrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével tizennegyedik alkalommal hirdette meg “Ön választ, mi segítünk” elnevezésű pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása. A Budaörsi NŐ közösség a pályázaton különdíjat nyert. Gratulálunk!

 

 

A pályázati felhívás célja a TESCO-GLOBAL Zrt. áruházai vonzáskörzetében élő helyi közösségek igényeire alapuló és részvételével megvalósuló programok támogatása.

Mivel a pályázati program korábbi fordulóiban számos, kiemelkedően kreatív, érdekes projekt érkezett, ezért úgy döntöttek a szervezők, hogy a legkiemelkedőbb kezdeményezést programjuk hetedik fordulójától kezdve kreatív különdíjban is részesítik.

Ennek győztesét a bírálóbizottság szakmai szempontok (kidolgozottság, innovativitás, kreativitás és fenntarthatóság) alapján választotta ki.

A Budaörsi NŐ közösség is jelentkezett 2023-ban egy közösségi program megvalósítására, és máris különdíjat nyertek! 

budaorsino

A Budaörsi NŐ közösség nyerte el az egyik legkreatívabb pályázónak járó különdíjat, azaz a Tesco 365 000 forintos támogatását, melyet a támogatási összegen felül nyújt a vállalat.

A következő fontos időpont január 15-e lesz, amikor kiderül, hogy milyen pályázatok érkeztek idén az “Ön választ mi segítünk” programba.

hataridok

Februárban megtudhatjuk végre, hogy a különdíjon felül, még nyer- e más díjat is A Budaörsi NŐ közösség. 

Januárban pedig érkeznek a pontos részletek a budaörsi projekt megvalósításával kapcsolatban. Egyenlőre csak annyit közöltek a szervezők, hogy egy szabadtéri közösség építő program létrehozásán dolgoznak. 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.