Kigyulladt egy trafóház Budaörsön, a Puskás Tivadar utcában

(Budaörs, 2023. november 22. – Budaörsi Infó) 2023. november 22-én kora délelőtt kigyulladt egy trafóház a Puskás Tivadar utcában. Budaörsön egy időre nem működtek a közúti jelzőlámpák, és nem volt áram rengeteg lakásban.

 

 

A reggeli órákban több utcából kaptunk értesítést, hogy nincs Budaörsön áramszolgáltatás.

A Puskás Tivadar utcában lakók egy nagy durranást hallottak, többen az utcára siettek. Kiderült, hogy kigyulladt egy trafóház, és ezt okozta a robajt és az áramszünetet is szerte a városban.

 

puskastivadartrafohaz20231122

 

 

Az egyik közeli lakásban a lift is leállt, és beszorult egy család. Őket szerencsére sikerült kiszabadítani.

Személyi sérülés nem történt a helyszínen.

 

 

puskastivadartrafohaz20231122R

 

 

Az Áramszolgáltatót próbáltuk elérni telefonon, de ahogy megtörtént a baj, onnantól kezdve egyfolytában csak foglaltat jelzett az ügyfélszolgálatuk..

 


UPDATE

Az esettel kapcsolatban az E.ON Hungária Csoport kommunikációs képviselője arról tájékoztatta szerkesztőségünket írásban, hogy egy kapcsolókészülék hibásodott meg és gyulladt ki a transzformátorukban, emiatt nem volt áram a település harmadán.

„Azonnal elkezdtük a hiba elhárítását, és a legtöbb érintett ügyfelünknél egy órán belül helyreállítottuk a szolgáltatást.” – írták.

A javítás még ma, november 23-án is zajlik egy kisebb területen, addig is aggregátorral biztosítják a folyamatos áramellátást – tudatták. Az érintettektől elnézést kér a cég kellemetlenségért!


 

 

puskastivadartrafohaz20231122E

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.