Küzdelmes mérkőzésen maradt alul idegenben a Budaörs

(Budaörs, 2023. április 11. – Budaörsi Infó) A BSC egy góllal maradt alul Komáromban április 9-én vasárnap a labdarúgó NB III nyugati csoport 30. fordulójában.

 
Küzdelmes mérkőzést hozott a komáromi vendégjáték, az első félidőben a hazaiaknak sikerült megszerezniük a vezetést.

A második játékrészben fölényben játszott a Budaörs, és sikerült is kiegyenlíteni Gula Boldizsár fejesével. A félidő további részében is dominált a BSC, de a mérkőzés végén a hazaiak egyik kontrája eredményeként a Komárom otthon tartotta a három pontot.

A BSC 30 forduló után 44 ponttal a 10. helyen áll a tabellán.

 

NB III. Nyugati csoport, 30. forduló:


Komárom VSE – Budaörs 2-1

 

Komárom: Bánfalvi – Szabó, Tóth Gy. (Horváth 93.), Köles, Molnár (Gelencsér 89.), Szecsődi, Szénási, Sandal, Peszmeg, Hajnal (Nagy L. 72.), Nagy Z.

Nem lépett pályára: Maszlavér, Tóth G., Vörös, Simigla, Vincze, Füredi-Ollé,

Vezetőedző: Nagy Gábor

 

Budaörs: Kunsági – Szamosi, Lami (Katona, 43. Klausz 46.), Ferkó, Csillag, Horváth, Halácsi, Hoszpodár, Gula (Schindler 69.) Erdey, Soltész (Tóth 61.)

Nem lépett pályára: Szabó, Jász, Bánki,

Vezetőedző: Bekő Balázs

Gólszerző: Tóth Gy. (18.), Nagy L. (90), illetve Gula (58.)

Sárga lap: Peszmeg (64.), Sandal (69.), illetve Szamosi (9.), Ferkó (63.), Klausz (60.)

 

 

Nagy Gábor értékelése:

Megérdemelt győzelmet arattunk a Budaörs ellen, az első félidőben nagyon sok helyzetünk volt, már akkor többgólos előnyre tehettünk volna szert, de sajnos a helyzeteinket nem használtuk ki. Így a második félidőben az ellenfél tudott egyenlíteni, de a végén most egy kicsit mellettünk állt a szerencse, és 2-1-es győzelmet tudtunk aratni a Budaörs ellen, ami nagyon fontos három pont volt ebben a bajnokságban.

 

Bekő Balázs értékelése:

Olyan mérkőzés volt amilyet vártunk, rengeteg ütközéssel, párharccal. Nem tudtunk benne különösebben kibontakozni, és az első húsz perc nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Ezt követően, amikor már úgy tűnt, hogy a mi javunkra fordul a mérkőzés, akkor olyan elemi hibákat követtünk el, mind védekezésben, mind támadásban, ami megakadályozta, hogy a mai mérkőzést megnyerjük. A sérülteket és hiányzókat, ezúttal nem bírtuk helyettesíteni.

 

A következő fordulóban a Tatabánya érkezik Budaörsre. A mérkőzést szerdán (04.12.) 16 órától játsszák.

 

(Budaörsi Infó / fotó: Komárom VSE Facebook)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.