A Budaörsi TEHETSÉG nyitórendezvénye – Faültetéssel egybekötött közösségi program

(Budaörs, 2023. április 4. – Budaörsi Infó) 2023. április 22-én, a Föld Napján, A Budaörsi NŐ közösség 9 órakor faültetéssel egybekötött közösségi programot hirdet a Budaörsi Tanodában (Farkasréti út 2/C).

 

 

A faültetés a szeptemberben megrendezésre kerülő tehetségkutató első hivatalos rendezvénye, amin szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy már lehet jelentkezni a nagy megmérettetésre.

A faültetésen kívül, a finom reggeli mellett, zenés, táncos műsorral készülnek a szervezők. Kézműves foglalkozás is várja majd a fiatalokat, és régebb óta fiatalokat a helyszínen.

 


A Budaörsi TEHETSÉG versenyre már várják a jelentkezőket! Idén ének és zene kategóriában mérhetik össze a tudásukat a gyerekek.

Jelentkezni abudaorsitehetseg@gmail.com e-mail címen lehet.

A jelentkezőknek egy előválogatón kell részt venniük, és 10 versenyző juthat be a tehetségkutató gálára, ahol értékes nyereményekkel jutalmazzák majd a legjobbakat.


 

A dátumot érdemes beírni a naptárba, mert a faültetésen még sok érdekes részlet kiderül a tehetségkutatóval kapcsolatban!

A Budaörsi Tanodában (Farkasréti út 2/C), a Föld Napján, április 22-én 9 órakor kezdődik a színes, zenés program, ahová minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.

 

 

faultetes

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.