Budaörsöt is érinti az ideiglenes posta bezárás

(Budaörs, 2022. október 30. – Budaörsi Infó) A Magyar Posta megbízott vezérigazgatója jelezte, hogy november 12-től 366 postahelyen fog szünetelni ideiglenesen a szolgáltatás. Péntek este közzé is tették, pontosan mely települések érintettek a döntés nyomán. Sajnos Budaörsöt is érintik a bezárások.

 

Simon Csilla megbízott vezérigazgató magyarázata szerint a Magyar Posta sem kivétel azon vállalatok sorában, amely energiatakarékossági intézkedések bevezetésére kényszerül: több mint 20 milliárd forint többletköltséget jelent az energiaár-változás.

A társaság a honlapján közzétett tájékoztatóban emlékezet, hogy azokon a településeken, ahol több szolgáltatóhely működik (101 település), ott a fennmaradó szolgáltatóhelyek megemelt kapacitással, több ügyfélkiszolgáló pulttal fogadják az ügyfeleket, míg azokon a településeken, ahol nincs másik nyitva tartó posta (109 település), a szolgáltatások a máshol már jól bevált mobilposta segítségével lesznek elérhetők.

 

Budaörsön két posta zár be ideiglenesen november közepétől:

-Budaörs 1 – OLK kirendeltség (Budaörs, Gervay Mihály utca 9-11.)

-Budaörs 4 posta (Budaörs, Sport utca 2-4. – Auchan posta)

A Magyar Posta alternatívát is ajánl weboldalán a két posta helyett. Javaslata szerint az átmeneti időszakban Budaörsön a Kinizsi utca 1-3. szám (Tesco posta) alatt lévő postát ajánlatos használni. (X-el jelöltük az Auchanban megszűnő postát, pirossal a hozzá közelebb eső alternatív lehetőségeket.)

 

postamegszunes

 

További posták Budaörsön:

1. Budaörs Posta – Szabadság út 64.

2. Posta (Tesco posta) – Kinizsi utca 1-3.

3. Budaörs BITEP postapartner – Gyár utca 2.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.