Hátrányból fordított a Budaörs Érden

(Budaörs, 2022. szeptember 2. – Budaörsi Infó) Győzött a BSC idegenben, az NB III. Nyugati csoportjának 6. fordulójában szerdán.

 

Bekő Balázs együttese a tabella 2. helyén álló Érdhez látogatott szerdán. Az ellenfél vezetést szerzett a mérkőzés elején, viszont a továbbiakban a BSC akarata érvényesült jobban, és Soltész Barnabás góljával még az első félidőben sikerült kiegyenlíteni.

A második játékrészben is több helyzete adódott a Budaörsnek. Gula Boldizsár szezonbeli 5. találatával sikerült begyűjteni a három pontot, és kilenc ponttal a csapat fellépett a tabella 8. helyére.

 

NB III., Nyugati csoport, 6. forduló:

Érdi VSE – Budaörs 1-2

 

Érd: Kertész – Gubacsi (Kürti, 46.), Morvai (Molnár D., 89.), Farkas B. (Révész, 67.), Németh G., Pintér (Gajda, 61.), Pál Sz. (Csoma-László, 69.), Szabó R., Pallagi, Fülöp, Göblyös

Vezetőedző: Novák Ferenc

 

Budaörs: Tóth G. – Szamosi, Khiesz, Ferkó, Tóth A., Vida – Tóth B. (Csillag, 58.), Soltész (Horváth E., 75.) – Klausz (Hoszpodár, 80.), Erdey (Schindler, 80.), Gula

Vezetőedző: Bekő Balázs

Gólszerző: Fülöp (13.), Soltész (38.), Gula (83.)

Sárga lap: Kertész (29.), Pál Sz. (29.), illetve Klausz (53.), Gula (80.)

 

Bekő Balázs értékelése:

„Az elején kicsit belealudtunk a meccsbe, túlzottan is biztonságosan akartunk játszani, és ez visszaütött. A kapott gól után nagyobb nyomást helyeztünk az ellenfélre, ami megváltoztatta a játék képét. Innentől több lehetőségünk volt, és a meccs hátralévő részében a mi akaratunk érvényesült. Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.”

 

Hétvégén a Gyirmót II. érkezik Budaörsre, az Árok utcába. A mérkőzést vasárnap 16 órától játsszák.

 

 

(Budaörsi Infó / Forrás: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.