Pénteken ismét kinyit a budaörsi IKEA

(Budaörs, 2021. április 8. – Budaörsi Infó) Április 9-től az IKEA újra megnyitja magyarországi áruházait: a megszokott nyitvatartási idők mellett Budaörsön és az Örs vezér terén. Soroksáron április 10-től várják a vásárlókat.

 

 

Az IKEA 15 négyzetméter látogatási limitet vezet be egy vásárlóra (a kormányrendelet csak 10 négyzetmétert ír elő kötelezően). Eszerint az Örs vezér terén 1100-an, Budaörsön 1000-en, Soroksáron pedig 1300-an lehetnek egy időben az IKEA-ban.

A biztonságos távolság megőrzése érdekében az IKEA egyértelmű várakozási pontokat jelölt ki azokon a területeken, ahol korábban torlódásokat tapasztaltak.

Egy új látogatószámláló rendszert is bevezetnek. Ennek köszönhetően a vásárlók előzetesen ellenőrizhetik az áruházak aktuális szabad kapacitását a weboldalon.

Az IKEA arra kéri látogatóit, hogy csak vásárlás céljából, és – ha lehetséges –, egyedül érkezzenek az áruházakba. A nyitás mellett üzemelni fog a „Kattints és Vedd Át”, illetve a „Házhoz szállítás” szolgáltatás, valamint újra elérhető lesz az „Összeszerelési”  szolgáltatás is.

 

 

ikea_budaors_0

 

 

Az előkészítési munkálatok miatt Budaörsön és az Örs vezér terén péntektől, míg Soroksáron szombattól várják a vásárlókat, a megszokott nyitvatartással (hétfőtől szombatig 9:00–21:00, vasárnap 9:00–19:00).

Vagyis bár változott a kijárási korlátozás is, az IKEA nem fogja megnyújtani a nyitva tartását.

 

Az étterem zárva lesz, elvitelre lehet rendelni.

A soroksári áruház későbbi nyitására, illetve az online vásárlások részleges limitálására azért van szükség, mert az online rendelések teljesítése ebben az áruházban történik.

A kormányzati intézkedések értelmében – a nyitás ellenére – továbbra is zárva tartanak az IKEA éttermei, kávézói, illetve a játszóházai is.

A Svéd Finomságok Boltja nyitva lesz, a bisztrókból pedig elvitelre lehet vásárolni.

 

 

ikea_auchan_budaors_0_2017okt2

 

 

Az IKEA arra kéri a vásárlóit, hogy:

– csak vásárlás céljával látogassák az áruházakat, és – ha lehetséges – egyedül jöjjenek;

– tartsanak egymástól 2 méter távolságot az áruházakban és azok előtt is;

– ügyeljenek a higiéniai szabályokra: használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, viseljenek az orr és a száj eltakarására alkalmas maszkot;

– ha tehetik, várjanak a termékek visszaküldésével.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.