Az ország 14. legeredményesebb iskolája és a 3. legjobb vidéki iskolája az Illyés

(Budaörs, 2020. október 21. – Budaörsi Infó) Az ország 14. legeredményesebb iskolája és 3. legjobb vidéki iskolája a budaörsi Illyés Gimnázium a HVG rangsora szerint! Gratulálunk!

 

 

A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Szakgimnázium közösségi oldalán tette közzé a jó hírt. A tavalyi rangsortól eltérően a 2021-es listában nem a budapesti Fazekas Gyakorló Gimnázium lett az első, évek után újra az ELTE gyakorló iskolája, a budapesti Radnóti Gimnázium végzett az élen.

 

 

2019_07_illyes (5)

 

Ahogy az előző években, úgy az idén három fő szempont alapján áll össze a rangsor: figyelembe vették a nappali tagozatos tizedik évfolyamosok 2019-es kompetenciamérésének eredményeit matematikából és szövegértésből, a nappali tagozatosok érettségi eredményeit matematikából, magyar nyelvből és irodalomból, történelemből és idegen nyelvből, valamint a felsőoktatási felvételin egyetemre-főiskolára bejutott diákok átlagpontszámát.

“Az ország 14. legeredményesebb iskolája és 3. legjobb vidéki iskolája az Illyés! Fontosnak tartjuk, hogy a felvételi eredmények alapján a 9. helyen áll iskolánk az országban” írta az Illyés közösségi oldalán.

 

 

2019_07_illyes (2)

 

Gratulálunk a kiemelkedő eredményekhez!

 

 

 

illyes

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.