Országos rendőrségi összesítő

Az előző nap eseményei számokban.

 

 

Magyarország területén a 2020. október 16-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 51 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 4 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 5 ember vesztette életét, 18 súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 217 személyt fogott el, közülük 66 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 91 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 203 személyt állítottak elő, köztük 115 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 12 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 83 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 155 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 175 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 8 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 1 fő ellen embercsempészés miatt és 2 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.