A Budaörsi Latinovits Színház további hét munkatársának lett pozitív a koronavírus tesztje

(Budaörs, 2020. szeptember 7. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy a Budaörsi Latinovits Színház két munkatársa házi karanténba került, és ezért elmaradnak az előadások, bezárt a színház, a művelődési ház és bezártak az alintézmények is. A intézmények minden dolgozóján elvégezték a koronavírus tesztet és sajnálatos módon további pozitív esetek is vannak.

 

 

Bodnár Éva, Budaörsi Latinovits Színház sajtóreferense a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az elvégzett PCR tesztek utolsó eredményei megérkeztek, és a színház és a művelődési ház minden műszaki, háttér- és irodai dolgozója, valamint társulatuk nagyobbik része negatív lett. Viszont további pozitív esetek is vannak!

“A korábbi két színész pozitív tesztje után újabb 3 színészünk, 3 vendégművészünk, és 1 művészeti munkatársunk lett pozitív. Ők mindannyian otthon várják a teendőket, jól vannak, tünetmentesek, illetve megfázásos tüneteket mutatnak.

Az épületet a hét végén teljeskörűen és a járványügyi rendelkezéseknek megfelelően fertőtlenítettük, de a következő hétre nem tervezünk programokat.”

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.