Cirkuszok éjszakája – Pénteken és szombaton Zamárdiban a Richter Flórián Cirkusz várja a közönséget

A Drónok a porondon című előadás kibővített változatával, extra fellépőkkel várja a közönséget a Richter Flórián Cirkusz Zamárdiban az idén kétnapos Cirkuszok éjszakáján pénteken és szombaton.

 

A Cirkuszok éjszakája célja népszerűsíteni a minőségi cirkuszt és megmutatni, hogy a cirkusz a legszórakoztatóbb művészeti ágak közé tartozik – áll a szervezők MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

Mint kiemelik, a produkcióban szerepel a portugál Cesar Dias, napjaink egyik legismertebb cirkuszi komikusa, az olasz Jimmy Folco, “a bohócok királya” és a Csehországból érkező Mario Berousek, a cirkuszvilág egyik legendás zsonglőre.

Már az előadás előtt, 19 órától programokkal várják a nézőket, akik betekinthetnek az artistapróbákba, a gyakorlások kulisszái mögé és a cirkuszi kellékeket is kipróbálhatják.

A programban szerepelnek drónok, akrobaták, légtornászok, arab telivérek és frízer lovak, óriás uszkárok és lézer show is.

A produkcióban fellépnek a Ninja akrobaták, Alexandro Jostmann kutya show-jával, Richter Angelina a magyar lovas posta műsorszámmal, Kimo, Richter Kevin és csapata, a Duo Lugo lézershowjával, Pepito bohócszámával, a Flying Michaels trapézszámával, valamint Richter Flórián lovasszámával. Az előadást ezúttal is a cirkusz zenekara kíséri. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.