Mindenki maradjon otthon! – Romano Glaszo: Lakatos Sarolta és Feka Béla előadása

(Budaörs, 2020. március 23. – Budaörsi Infó) A rendkívüli egészségügyi helyzet miatt erősen javasolt mindenki számára, aki csak teheti – az otthonmaradás. A Budaörsi Infó szerkesztősége úgy döntött, hogy a saját és szeretteink érdekében vállalt ideiglenes szobafogságra tekintettel a megszokott híradásaink mellett más módokon is elvisszük otthonaikba a híreket, tudnivalókat, de alkalomadtán némi szórakozást is. Online videó-sorozatunk mai adásában a Romano Glaszo – Emberi Hang Művészeti Csoport két tagjának, Lakatos Saroltának és Feka Bélának előadását láthatják. Tartsanak velünk!

 

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkra, Facebook-oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott érhetőek el a videóink.


 

 

 

 

A ROMANO GLASZO – EMBERI HANG MŰVÉSZETI CSOPORT-ról bővebben:

(népzene, világzene, néptáncok, klasszikus balett és modern táncok, táncdrámák)

A Romano Glaszo – Emberi Hang Művészeti Csoport tevékenysége a népzene, világzene, néptáncok, klasszikus balett és modern táncok, táncdrámák feldolgozása és színpadra állítása területén nyilvánul meg.

– A népzene és a világzene területén magyar, cigány, zsidó és más népek zenéit és dalait dolgozza fel a zenekar.

– A magyar és cigány néptáncok mellett klasszikus balett – elemeket és a modern tánc – kortárstánc elemeket hívunk segítségül az előadások során.

– Táncdrámákat is feldolgozunk (A halálra táncoltatott lány – holokauszt táncballada, Lázár próféta feltámasztása, Jónás próféta története).

– Alternatív tevékenység: a Romani Design Divatstúdió ruhakollekcióinak bemutatása a Romano Glaszo – Emberi Hang Művészeti Csoport tagjainak segítségével.

 

Bővebb információért keressék fel weboldalukat ide kattintva. 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.