Nem mindennapi esküvő – Televíziós műsor keretében házasodott a budaörsi pár

(Budaörs, 2020. február 16. – Budaörsi Infó) A házasság hetének megkoronázásaként ismét egy esküvői adással készült a Duna televízió Család-barát című műsora. Ezúttal egy budaörsi párra esett a választás. Minden évben egy szerencsés párt választanak ki, akik a televízió kamerái előtt házasodhatnak össze, amihez a szükséges feltételeket a műsor biztosítja, mint például az esküvői ruhát vagy a karikagyűrűket. A polgári szertartáson túl, az egyházi hagyományoknak megfelelően katolikus pap is áldását adta a fiatalokra.

 

 

Idén történetesen a Budaörsi Infó vezető szerkesztője, Májer Emese és vőlegénye Marcinka Péter mondhatta ki a boldogító igent a műsorban. A nem mindennapi esküvőt február 15-én közvetítette a televízió. A műsorban a szűk családi és baráti kör is együtt ünnepelhetett az ifjú párral.

 

 

emese_hazassaga_2020febr15_01

 

A felvételt hosszas előkészítés előzte meg: ruha- és gyűrű-próba stb., valamint a pár családját is meginterjúvolták. Még Hektor és Manó, a pár két kutyája is kapott egy rövid szerepet a filmben.

 

 

emese_hazassaga_2020febr15_04_csaladbarat_duna_tv

 

A pár a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nagyon izgalmas volt számukra a felkérés. Úgy tervezték, hogy idén júniusban házasodnak össze, de a sors közbe szólt, és így megismerkedésük évfordulójának a napján mondhatták ki a boldogító igent ilyen különlegesen emlékezetes módon.

„Péter 2019. február 14-én kérte meg a kezemet Rómában, és akkor azt ígérte, hogy egy éven belül feleségül vesz. A műsornak köszönhetően ezt pontosan így is lett. Mindketten nagyon hálásak és boldogok vagyunk ezért!” – mondta el az ifjú feleség. 

 

 

emese_hazassaga_2020febr15_03_korda_gyorgy_balazs_klari

 

A pár kérésére Balázs Klári és Korda György voltak a meghívott vendégek, Györgyi Anna színművésznő Ady-verset szavalt és egy énekszámmal kedveskedett a műsor tavaly egybekelt párja is, akik énekművészek.

 

A szertartási részt ide kattintva megtudják nézni!

 

A teljes műsort ide kattintva tudják megnézni!

 

 

emese_hazassaga_2020febr15_05_csaladbarat_duna_tv

 

 

Szerkesztőségünk minden munkatársa nevében sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

 

 

emese_hazassaga_2020febr15_02

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.