A brit uralkodócsaládról készül animációs sorozat az HBO Max számára

Animációs tévésorozat készül a brit uralkodócsaládról. A produkció a hatéves György herceg nézőpontjából mutatja be a leghíresebb brit családot a hamarosan induló streamingszolgáltató, az HBO Max kínálatában – számolt be róla a BBC News.

 

 

A The Prince (A herceg) című szatirikus hangvételű sorozathoz számos világsztár kölcsönzi a hangját: Harry herceget Orlando Bloom szólaltatja meg, feleségét, Meghan Markle-t pedig Condola Rashad. Lucy Punch hangján szólal meg Kate Middleton, Tom Hollander hangján Fülöp herceg és Károly herceg, Frances De La Tour lesz II. Erzsébet királynő és Iwan Rheon Vilmos herceg szinkronhangja. György herceg inasát, Owent Alan Cumming alakítja a rajzfilmben.

Az HBO Max által megrendelt sorozat forgatókönyvírója és executive producere Gary Janetti, aki egyebek mellett a Family Guy-, valamint a Will & Grace-szériákat is készíti.

Az animációs sorozatot Janetti királyi házzal foglalkozó, szatirikus Instagram-oldala ihlette, amelynek 900 ezer követője van.

A májusban induló HBO Max könyvtárában a WarnerMedia olyan tartalmai szerepelnek, mint A trónok harca, Jóbarátok és Agymenők. A streamingszolgáltató új tartalmakat is készít, hogy versenyezni tudjon a Netflix és a Disney+ kínálatával. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.