A novemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2019. november 19. – Budaörsi Infó) A novemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Az újságunk második oldalán a képviselő-testület alakuló üléséről olvashatnak. A harmadik oldalon pedig az októberi önkormányzati választás eredményeit láthatják összegezve.

 

19budaorsiinfoujsagnovember (7)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

19budaorsiinfoujsagnovember (2)

 

A hatodik oldalon arról találnak információt, hogy Budaörs ellen döntött az Alkotmánybíróság. Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének reagálást osztjuk meg önökkel ezzel kapcsolatban.

 

 

19budaorsiinfoujsagnovember (6)

 

Ugyanezen az oldalon találnak egy cikket a legutóbbi nem csak orvosoknak szóló konferenciáról, amit Budaörsön tartottak meg a Városházán immáron második alkalommal. A daganatos megbetegedésekről szólt.

A hetedik oldalon a Madármentő segít sikersorozatunk következő részéből ismét hasznos információkra tehetnek szert. Ha szeretnék tudni, hogy hogyan tudnak segíteni a denevéreknek akkor megéri elolvasni.

 

 

19budaorsiinfoujsagnovember (1)

 

Újságunk hátlapján Berzsán Eszter mesebirodalmába engedünk egy kis betekintést. Hamarosan szívhez szóló történeteit is olvashatják újságunk hasábjain.

Megéri megnézni!

 

 

19budaorsiinfoujsagnovember (4)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2019-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

infonovember

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.