II. Budaörsi Botorkáló – Győzött a budaörsi Vöröskereszt csapata

(Budaörs, 2019. október 16. – Budaörsi Infó) A Fehér Bot világnapja alkalmából a Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete ismét egy különleges programmal készült. Idén rendezték meg másodjára a Budaörsi Botorkáló elnevezésű ügyességi versenyt.

 

 

A versenyre budaörsi egyesületek és cégek képviselői kaptak meghívást. A feladat az volt, hogy két fős csapatokban, A-pontból B-pontba jussanak el úgy, hogy az egyikük szeme be van kötve, és bottal kell közlekednie, amíg a társa szóban segítheti a haladását.

 

budaorsibotorkalo2019 (8)

 

budaorsibotorkalo2019 (7)

 

Idén a budaörsi lakótelepen próbálhatták ki a versenyzők, hogy milyen érzés fehér bottal közlekedni. A résztvevők közül volt akinek ijesztő és volt akinek nehéz volt a feladat elvégzése.

 

 

budaorsibotorkalo2019 (5)

 

Gyarmati Enikő a program szervezője elmondta, hogy jövőre is szeretnék megszervezni ezt az érzékenyítő programot, viszont szeretnének rajta kicsit nehezíteni.

 

 

budaorsibotorkalo2019 (9)

 

A versenyben részt vett a budaörsi Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat, a Budaörsi Napló,  a BTG munkatársai, Esély Támogató Szolgálata, Terrapark, Technogen Kft, Heimatmuseum, Budaörs Város Önkormányzatának Műszaki Ügyosztálya, a budaörsi Rendőrkapitányság csapata.

 

 

Első helyezést ért el a budaörsi Vöröskereszt csapata.

budaorsibotorkalo2019 (11)

Második helyezett a Máltai Szeretet Szolgálat.

budaorsibotorkalo2019 (12)

Harmadik helyezett a Terrapark.

budaorsibotorkalo2019 (13)

 

 

Gratulálunk!

 

 

budaorsibotorkalo2019 (10)

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.