Választási különszám – 10. vk: Bartos Dávid képviselőjelölt (Gazdakör)

(Budaörs, 2019. október 11. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

10. választókörzet:

Bartos Dávid

– Gazdakör –
képviselőjelölt

 

bartosdavid

Kérjük, néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Tősgyökeres budaörsi lakosként sikerült belelátnom Budaörs életébe. Szeretném, ha a városunk bármely területén élők egyformán büszke polgárai lehetnének, különös tekintettel arra is, hogy a generációk együttműködése és tapasztalata hangsúlyosabbá váljék.

Erre ösztönöznek katasztrófavédelmi, gasztronómiai, munkaszervezési tapasztalataim is.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

A Budaörsi Gazdakör eddigi sokéves munkájával és széles körű tevékenységével valamint céljaival egyetértek. A jövőbe mutató gazdálkodás, a környezünk védelme, az utódainkról való gondoskodás nem szavak szintjén kellenek, hogy elhangozzanak, hanem valódi tettekre van szükség.
Úgy is mondhatnám, hogy cselekedni szeretnék Budaörsért, nem csak beszélni róla.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Budaörs Kamaraerdő egy speciális körzet városunkban. Sajnálatos módon városunk mostohagyermekként kezeli, azok a fejlesztések, beruházások, amik a többi körzetben megtörténtek, itt elmaradtak. Égető problémát jelentenek a folyamatos építkezések, nem beszélve az újabb lakóparkok építéséről. Számomra és a Budaörsi Gazdakör számára nagyon fontos egy élhető Budaörs fenntartása, és sajnos városunk megtelt. A gyógyszertárak, posták, szelektív lerakóhelyek hiánya, és a túlzott zaj- szennyezés is égető probléma a körzetemben lévő lakosok elmondása alapján.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Számomra döntő jelentőségűek az emberi kapcsolatok. Egy képviselő fő feladata, mint az a nevében is benne van, hogy felkarolja a hozzátartozó közösség érdekeit. Ennek legfontosabb eszköze a személyes kapcsolattartás, együttműködés és közös munka a körzet lakóival, és nem csak úgy hogy a képviselőjüket kizárólag választások idején, a plakátokon látják. Épp ezért szeretnék napi kapcsolatot fenntartani, hogy problémáikkal, javaslataikkal azonnal hozzám tudjanak fordulni, rendelkezésükre tudjak állni.

 

Miért szavazzanak Önre?

Nem magamat szeretném képviselni, hanem Önöket, nem Budaörsöt, hanem Kamaraerdőt.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.