Kampánynyitó rendezvény – A Budaörsi Gazdakör bemutatta jelöltjeit

(Budaörs, 2019. szeptember 14. – Budaörsi Infó) 2019. szeptember 13-án tartotta hivatalos kampánynyitó rendezvényét a képviselőjelöltjeik bemutatásával a Budaörsi Gazdakör a lakótelepi Közösségi Házban. 2019. október 13-án lesznek az önkormányzati választások. A szervezet új szereplő a helyi megmérettetésen.

 

 

Az esemény nagy érdeklődés mellett zajlott. Sok választópolgár volt kíváncsi rájuk, az este hat órára meghirdetett kampánynyitóra már öt órától gyűltek a vendégek.

 

gazdakor_bemutatkozas2019_08_13 (2)

 

A hivatalos műsorrészben röviden ismertették az egyes körzetek jelöltjeit, majd azok bemutatták mi az a konkrét cél, amit kitűztek maguk elé megválasztásuk esetén. Később kötetlenül egyesével megkereshető volt minden körzet jelöltje, akik válaszoltak a kérdésekre.

A Budaörsi Gazdakör mind a tíz körzetben indít jelöltet Budaörsön.

 

gazdakor_bemutatkozas2019_08_13 (5)

 

“A választókerületek jelöltjeit tekintve határozottan kimondható, hogy a legszínesebb palettát sikerült összehoznunk a városban induló szervezetek közül. Akad, aki konzervatívabb értékeket képviselt, van közöttük határozottan liberális gondolkodású is, összefogásuk azonban nagyon világos üzenetet hordoz. Együtt tenni Budaörsért közösen, független szervezetként. Említésre méltó az a tény is, hogy három női jelöltet is tudtunk állítani, ami szintén kuriózumnak számít a most indulók között.” – mondta el a Budaörsi Infónak Kisberk Balázs, a Gazdakör elnöke.

 

A rendezvény zárásaként finomságokat lehetett kóstolni, ami már a Gazdakör védjegyévé vált, hiszen egyik legfőbb deklarált céljuk népszerűsíteni a környéken termelt élelmiszereket.

 

 

gazdakor_bemutatkozas2019_08_13 (4)

 

gazdakor_bemutatkozas2019_08_13 (5)

 

gazdakor_bemutatkozas2019_08_13 (3)

 

A Budaörsi Gazdakör jelöltjei: 

1. vk: Kovalik Sándor (szavazólapi sorrend: 3)

2. vk: Némeczki János (szavazólapi sorrend: 2)

3. vk: Albeker László (szavazólapi sorrend: 1)

4. vk: Jelen Károly (szavazólapi sorrend: 3)

5. vk: Káhn János (szavazólapi sorrend: 2)

6. vk: Bartha Károlyné (szavazólapi sorrend: 1)

7. vk: Nagyné Németh Adrienn (szavazólapi sorrend: 1)

8. vk: Kisberk Balázs (szavazólapi sorrend: 2)

9. vk: Premecz Enikő (szavazólapi sorrend: 3)

10. vk: Bartos Dávid (szavazólapi sorrend: 4)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.