Még lehet csatlakozni a Budaörsi Olvasókörhöz

(Budaörs, 2018. november 10. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Olvasókör célja, hogy mindenkinek lehetőséget adjon művészeti és olvasmányélményeinek a megosztására másokkal. Minden hónap második szerdáján találkoznak a budaörsi PostART kulturális színtér szalonjában. Még lehet csatlakozni! 

 

2018. november 14-én, szerdán 17 órakor Spiró György író lesz az Olvasókör vendége.

Spiró György, aki maga is drámaíró, Shakespeare drámáiról tart előadást és beszélget a jelenlévőkkel.

Első kérdés az íróhoz: Milyen értéke van az emberi életnek Shakespeare drámáiban?

Új tagokat is szívesen látnak az Olvasókörben.

 

További tervek: 

2018. december 12-én 17 órától Dr. Vörös Imre v. alkotmánybíró az Olvasókör vendége, aki a történeti alkotmány és az alaptörvény összefüggéseiről tart előadást.

2019. január 9én 17 órakor a RTP zenekar (Rejtő Gábor, Tóth Mónika, Pogány György) előadását lehet meghallgatni.

2019. február 13-án 17 órától Kamarás István vallásszociológus, az Isten bohócai szerzetesrend megalapítója, akivel az új könyvéről beszélgetnek: Ferencpápisták egyházreformjai Csereháton.

2019. első félévében Huncik Péter pszichiáter, író, politikus érkezik, aki Dunaszerdahelyről (Szlovákia) látogat Budaörsre. A beszélgetés címe: Rezervátum vagy integrálódás a határon túli magyarok sorsa?

Továbbá elfogadta az Olvasókör meghívását még Iványi Gábor, a John Wesley Főiskola lelkész-elnöke, aki az XVI-XIX.sz. egyházi szervezeteinek történelmi átalakulásáról tart előadást. Az időpont még egyeztetés alatt van.

Szilágyi Ákos, író, költő, újabban énekes is részt vesz majd az egyik alkalmon.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.