Októberi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2018. október 5– Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven októberben ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat:

A nemzetközi Auchan az Ifjúságért Alapítvány 2018-ban ismét pályázatot hirdet magyarországi civil szervezetek számára – a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével. A pályázat az Auchan áruházak vonzáskörzetében, nehéz helyzetben élő, 5-25 éves fiataloknak szóló projektek támogatására, az egészséges életmód témaköréhez kapcsolódóan – egészségmegőrzés; egészséges táplálkozás; sport, mozgás; egyéb – és az egészséges életmód népszerűsítését célzó tevékenységekre nyújt támogatást. Az elnyerhető összeg pályázatonként legfeljebb 10.000 EUR.

Pályázatot 2018. október 26-ig (12:00)

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. Pályázat:

A Netbiztos pályázatra 3 perces kisfilmeket, videókat várnak a biztonságos internethasználat és az internet kreatív használata témakörökben.

Beadási határidő: 2019. március 15.

Bővebb információért kattints ide! 

 

3. Pályázat:

A Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata “Budakalász magja – 2018” címmel nyílt, építészeti tematikájú pályázatot hirdet meg.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. november 30.

Bővebb információért kattints ide! 

 

4. Pályázat:

Fotó Flow – Nevezz te is, és kapd el a pillanatot! Fotópályázatot hirdet az ELTE PPK! Keresik az élményt, a spontán boldogság pillanatának megragadását olyan képeken, melyeken az alkotó a saját vagy környezete váratlan örömét képes megörökíteni, és a pozitív érzelem megnyilvánulását hitelesen tudja közvetíteni nekünk, nézőknek is.

Beküldési határidő: 2018. október 25.

Bővebb információért kattints ide! 

 

5. Pályázat:

Új önkormányzati bölcsődék és minibölcsődék létesítésére, valamint a meglévő férőhelyek bővítésére 4,5 milliárd forintos kerettel jelent meg pályázati felhívás.

A felhívásra a pályamunkákat 2019. március 18-ig lehet benyújtani az államkincstárhoz.

Bővebb információért kattints ide! 

 

6. Pályázat:

Pályázat a megváltozott munkaképességű munkavállalók 2019. évi rehabilitációs célú tartós, vagy tranzit foglalkoztatásának támogatására.

A pályázatokat a pályázati felhívás megjelenésétől számított 30 napig folyamatosan, de legkésőbb 2018. október 30-án 24:00-ig lehet benyújtani

Bővebb információért kattints ide! 

 

7. Pályázat:

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar dékánja pályázatot ír ki a kar oktató-kutató kollégái, doktorandusz hallgatói és doktorjelöltjei számára. Pályázni lehet, szakmai út támogatására, konferencián való aktív részvétel támogatására (belföldi/külföldi), pályázati vagy egyéb együttműködés közvetlen elősegítését szolgáló út támogatására (kiutazás céljából, szakmai partner beutaztatása céljából) és doktori képzés vagy egyéb szakmai program keretében szakmai partner, külföldi előadó meghívásának támogatására.

Pályázatok beküldése: 2019.01.20 (2. kör)

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

8. Pályázat:

Pénzdíjas pályázat rövid könyvismertető videók készítésére.

A pályázatok beadási határideje: 2018. december 20.

Bővebb információért kattints ide! 

 

9. Pályázat:

Az Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Hónapjának szlogenjéhez kapcsolódva, “Az én 21. századi iskolai könyvtáram” címmel a Könyvtárostanárok Egyesülete pályázatot hirdet diákok számára.

A beküldés határideje: 2018. október 15.

Bővebb információért kattints ide! 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.