Szeptember elsején Idesüss Budaörs Napja!

(Budaörs, 2018. augusztus 30. – Budaörsi Infó) Szeptember első szombatján idén is lezárják a Szabadság utat Budaörsön és egész nap ünnepel a város. A nyárbúcsúztató, őszköszöntő fesztiválon színes programok várják a budaörsieket.

 

 

Szeptember 1-én 10 órakor kezdődnek a színpadi programok és egészen késő estig tartanak.

Délelőtt két remek interaktív gyerekkoncerttel indítanak – KOVÁCSOVICS FRUZSINA és BÍRÓ ESZTER várják szeretettel a kicsiket és családokat.

A délutánt is a gyerekkel indítják, 15 órától a VERONAKI Zenekar várja dalaival és mókáival a közönséget.

 

2016_idesuss (10)

 

Fiatal, budaörsi tehetségek is színpadra állnak a délelőtt folyamán az Ifi klub szervezésében – POP MUSHUP!– a tehetséges fiatalok számára talán ez lesz az első „nagyszínpados” koncert. A délelőtt folyamán még két tehetséges csapat fog bemutatót tartani a közönségnek: a Budai Fitness Suli diákjai

Idén sem marad el a szenzáció számba menő Lánglovagok Tűzoltó bemutató, ami tömegesen vonzza nemcsak a gyerkőcöket, hanem a szüleiket is. Biztonságos körülmények között láthatjuk, hogy egy kigyulladt, lángoló autóból hogyan mentik ki a tűzoltók és a mentők a bajba jutottakat. Szervezők: Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Budaörsi Mentőállomás.

 

 

idesussBudaors25

 

A délutáni koncertfolyamot a BUDAÖRSI FÚVÓSZENEKAR indítja, akik ismert slágereket, filmzenéket hoznak most.

Az esti órákban a hazai fesztiválok népszerű bandái kerülnek színpadra. Budaörsre jön és ingyenes koncertet ad a NEW LEVEL EMPIRE, a CHILDREN OF DISTANCE és az INTIM TORNA ILLEGAL.

A zenekarok mindent meg fognak tenni a jó hangulatért, a többi rajunk múlik!

Gyertek el minél többen, hogy minket – a budaörsi közönséget – is megismerhessék a zenekarok!

A nyárbúcsúztató, őszköszöntő fesztiváli hangulatot idéző nap során a programok, koncertek ingyenesek a kilátogató számára. Idén szeretnék az olvasást és a könyveket is népszerűsíteni ezért egy rövid könyvsétányt szerveznek. A jó hangulathoz a budaörsi civil szervezetek, az értékes kézműves portékát kínáló vásárosok és helyi érdekeltségű cégek interaktív bemutatói is nagyban hozzá fognak járulni!

 

A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják.

 

idesuss11

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.