Figyelem a húsvéti tojásokkal!

(Budaörs, 2018. április 1. – Budaörsi Infó) Egy a budaörsi piacon is rendszeresen jelen lévő tyúkfarmot a NÉBIH azonnali hatállyal ma reggelre bezáratta. A hivatal sajtóközleményben kéri a lakosságot a telepről származó és a forgalomba került tojások megsemmisítésére. Ismertetőjegy: ovális alak, narancssárgába hajló héjszín, XXL minősítésű (>73 g felett cca 90 g-ig) méret.

 

 

A közegészségügyi indok: a tyúkfarmon ma reggel virradóra egy raktáron lévő tojásból vastagbőrű nílusi krokodilbébi kelt ki, nagy az esély, hogy több hasonló várható országszerte, így Budaörsön is.

Az őrizetbe vett telephely-igazgató elmondása szerint pánikra nincsen semmi ok, bizonyára az a néhány tyúk okozta a furcsa eseményt, amelyeket hetekig kölcsönadott a lakótelepen letáborozó vándorcirkusznak egy egzotikus produkció erejéig, amelyben több hidegvérű állat is szerepet kapott a szárnyasokkal.

A Kétfarkú Kutya Párt képviselőjelöltje a közmédiában egész napos kotkodácsoló sajtókampányt szervez ma, felhívni az ország legszervezettebb kisebbségének is a figyelmét arra, hogy az említett nílusi krokodil a nagyon ritka vegetáriánus fajta, így nem a locsolkodó kisgyerekeknek az ujjára kell vigyázni, ha kikel az ajándék tojása, hanem a nagymama szobanövényeire.

Éljen május április elseje!

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.