Megújult a Magyar Vöröskereszt budaörsi alapszervezetének vezetősége

(Budaörs, 2018. február 22. – Budaörsi Infó) 2018. február 21-én taggyűlést tartott Budaörsön a Magyar Vöröskereszt budaörsi alapszervezete. Megtartották éves beszámolójukat és megújították a szervezet elnökségét is. További sikeres munkát kívánunk nekik! 

 

 

Az alapszervezet évértékelésére a Szent Benedek iskolában került sor szerda este. Ekkor mutatták be a tagoknak hivatalosan az új területi munkatársat Földvári Nagy Évát is.

A korábbi vezető Nagy Éva elmondta, hogy a 2017-es évben fontosnak tartotta a szervezet Budaörsön a városi rendezvények, világnapok, ünnepségeken, helyi civil szervezetek rendezvényein való megjelenést.

 

vktaggyules (1)

 

“Folytattuk az elmúlt évek sikeres programjait (Anyák Napja, véradóünnepség, Ifi- és vöröskeresztes tábor, prevenciós előadások, elsősegély előadások lakosság részére, stb.)

Legfontosabb humanitárius tevékenységünk egyike a véradásszervezés. Ennek élénkítését és a véradók, mint mindennapi „hősök” megbecsülésének megünneplésére a Post ART-ban került sor. 

A gyakorlatnak megfelelően a 2018-as évben szeretnénk a már előzőekben megkezdett munkát folytatni. A továbbiakban erősítjük közvetítő szerepünket a rászorulók és a szociális ellátórendszer között, az önkormányzat feladatellátásához igazodva, közösségi szükségletek kielégítéséhez rendelni a rendelkezésünkre álló javak elosztását.

Tevékenységünk során továbbra is legfőbb szempont a Nemzetközi-, és a Magyar Vöröskereszt célkitűzései. Úgy, mint: véradásszervezés, adományozás, megsegélyezés, elsősegélynyújtás oktatása, valamint szervezetünk által képviselt egyéb tevékenységek népszerűsítése. Tovább folytatjuk a fiatalok szervezettebb bevonását programjainkba.”

 

vktaggyules (4)

 

Az új területi munkatárs Földvári Nagy Éva lett, aki a továbbiakban a  tagtoborzásra helyez majd minél nagyobb hangsúlyt, hogy fel tudja élénkíteni a budaörsi Vöröskereszt életét.

A taggyűlésen az elnökségi tagok választását Fodor Antalné a Pest Megyei Vöröskereszt elnöke vezette le.

Az alapszervezet elnöke Nagy Éva lett, az elnök-helyettes a Budaörsi Infó munkatársa Májer Emese, a szervezet titkára pedig Simon Ferencné Zsóka. 

 

vktaggyules (3)

 

Sikeres és aktív munkát kívánunk nekik! Olvasóinknak pedig ígérjük, hogy erről részletesen be is számolunk majd. 

 

vktaggyules (2)

Májer Emese, Földvári Nagy Éva, Nagy Éva

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.