Pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2017. szeptember 29 – Budaörsi Infó) A jó idő és napsütés sajnos lassan véget ér, viszont rengeteg pályázattal kárpótolhatod magad helyette. Egy kis kreativitással megtöltheted a malacperselyed! 

 

 

1. Pályázat: Pályázat a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkózása érdekében társadalmi innovációk támogatására és az óvodák közötti tudásmegosztás fejlesztését célzó projektek megvalósítására.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: A Káldor Miklós Kollégium pályázatot hirdet középiskolások által készített rövidfilmekre.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: A Petőfi Irodalmi Múzeum Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet magyarországi és határon túli alap- és középfokú oktatási intézmények, valamint kollégiumok számára budapesti és nagykőrösi, Arany János életének és műveinek helyszíneit bejáró kirándulások támogatására.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: Töltsük meg Budapestet egy éjszakára klasszikus zenével! Pályázat amatőr komolyzenei kamaraegyüttesek és kamarakórusok számára, akik A zene éjszakája programján való részvételhez egy 30 perces produkcióval jelentkezhetnek.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: A Dumaszínház és a FÜGE Produkció nyílt pályázatot ír ki a kabaré hagyományaira építő, humorral foglalkozó kortárs színpadi előadások megerősödésének, valamint a független előadó-művészet támogatásának érdekében. Pályázni lehet olyan még be nem mutatott, humoros, szórakoztató színházi előadások terveivel, amelyeknek a szövegkönyve e pályázatra írt új anyag, ami valamilyen mai vagy aktuális társadalmi vagy közéleti jelenségre reflektál. A pályázatok benyújtási határideje: 2017. november 15. 16:00 óra

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: Szeretnéd diákjaidat kimozdítani a megszokott környezetükből? Szeretnéd, ha más vallású, kultúrájú, élethelyzetű kortársaikkal ismerkednének meg? Szeretnéd, ha közösen cselekednének, válnának aktívabb állampolgárokká más iskolák diákjaival? Szeretnél olyan élményt nyújtani nekik, melyre az érettségi után is emlékezni fognak? Szeretnél Te is fejlődni oktatási projektek tervezésében és szervezésében? Jelentkezési határidő: 2017. október 1.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat: Budapest Főváros Önkormányzata harmadik alkalommal is meghirdeti a STAFÉTA pályázatot – a tehetséggondozás és a független előadó-művészet támogatása érdekében új színpadi produkció létrehozására. A pályázatok benyújtási határideje: 2017. október 6. 16.00 óra

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.