A szeptemberi Budaörsi Infó hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2017. szeptember 8. – Budaörsi Infó) A szeptemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk ebben a hónapban 12 oldalon jelentkezik.

A második oldalon a Volvo felhívását találják. Különböző állásajánlatok közül válogathatnak az érdeklődők.

A harmadik oldalon a sokakat érintő és foglalkoztató téma kerül terítékre, még pedig az, hogy Bauhaus áruház nyílhat Budaörsön. Cikkünkben a fejlesztés kommunikációs osztályát kérdeztük a témával kapcsolatban. A válaszokban kitérnek arra is, hogy milyen forgalomtechnikai átalakításokat terveznek és hogy miért pont Budaörsöt választották.

 

budaorsiinfo_2017_szeptember3

 

A negyedik oldalon egy 25 millió forintos, mindnyájunk számára fontos egészségügyi beruházásról találnak információt. Új gasztroenterológiai rendelő nyílt Budaörsön. Mostantól nem egy, hanem két vizsgálóban fogadja a rendelő a pácienseket.

 

budaorsiinfo_2017_szeptember4

 

Az ötödik oldalon a budaörsi megújult Openhouse ingatlaniroda vezetőit kérdeztük a helyi szolgálatatásaikról, valamint arról, hogy miben lehetnek a budaörsiek segítségére.

 

budaorsiinfo_2017_szeptember5

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix kétoldalas rovatunkban a hatodik és hetedik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

budaorsiinfo_2017_szeptember6

 

A nyolcadik oldalon a nagy sikerű közjegyzői rovatunk is folytatódik. Szeptember hónapban a termőföld örökléssel kapcsolatban találnak hasznos tanácsokat a cikkünkben.

 

ujsagszeptemberkozjegyzo

 

A tizedik oldalon egy meghívót találnak a Bauhaus családi napjára, amit 2017. szeptember 10-én rendeznek meg Budaörsön a Decathlon melletti füves területen. A Bauhaus a negyedik magyarországi szakáruházát szeretné megnyitni városunkban. Ha kérdésük lenne a beruházással kapcsolatban a rendezvény helyszínén kihelyezett információs ponton állnak az érdeklődők rendelkezésére a cég munkatársai.

Emellett színes programokkal várják a szórakozni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt. Lesz verseny-tapétázás, csempézés, képkeret készítés, és Farkasházi Réka és Tintanyúl koncert is.

 

budaorsiinfo_2017_szeptember8

 

Újságunk tizenegyedik oldalán új állandó rovatunkat találhatják. Az Openhouse aktuális ingatlanajánlataiból böngészhetnek kedvükre, valamint egy álláslehetőséget is ajánlanak önöknek.

 

budaorsiinfo_2017_szeptember9

 

Újságunk hátlapján Mák Éva olasz paradicsomos húsgombóc receptjét ajánljuk figyelmükbe. Villámgyorsan elkészül és nagyon finom.

2017. szeptember 30-án és október 1-jén M1 Autó tuning show lesz Budaörsön. A programokkal kapcsolatos plakátot újságunk utolsó oldalán találják a Levendula Alapfokú Benczés Művészeti Néptánc Tanszak felhívása alatt.

 

budaorsiinfo_2017_szeptember10

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

 

budaorsiinfo_2017_szeptember

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.