Milyen legyen a budaörsi Vitorlázó-emlékmű?

(Budaörs, 2017. szeptember 5. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkeinken olvashattak arról, hogy a Farkashegy-Katlan Vitorlázórepülő Emlékmű felújítása már lassan a végéhez közelít. Most a budaörsiek is elmondhatják véleményüket, mi több, választhatnak öt különböző terv közül, hogy melyik legyen a győztes. 

 

 

Idén februárban lelkes és a magyar repülés múltját tisztelő pilóták csoportja elhatározta, hogy még az idei évben újjáépíti a budaörsi Farkashegyen egykor állt, évtizedek óta szomorú roncsba fordult Vitorlázó-emlékművet.

A leendő szárnyakat a Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) biztosította, a munkálatokhoz szükséges anyagi hozzájárulásokat a XX. Budaörs Fesztiválon kezdték el gyűjteni a fesztivál egyik fő látványosságával, egy kiállított vitorlázógéppel megjelent csoporttagok.

Már elkészültek látványtervek a szárny végső festésével kapcsolatban. A Farkashegy-Katlan Vitorlázórepülő Emlékmű közösségi oldalán a fotók alatt kommentben, vagy cikkünk alatt is lehet szavazni, hogy önöknek melyik terv a legszimpatikusabb.

 

 

repuloszarny1_2

 

repuloszarny3_4

 

repuloszarny5

 

 

Korábbi cikkeink a témával kapcsolatban:

Emlékmű, ami nem is emlékmű Budaörs felett

Tihanyi Zoltán: Budaörsön található a magyar repüléstörténet egyik emblematikus helyszíne

Exkluzív hír – Újjáépül az emlékmű

Elkezdődött

A magasba emelkedő szárnyak

Felkészülés az emlékműállításra Budaörsön

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.