A világon először Budaörsön: Mobiltelefon-gyorsszerviz

(Budaörs, 2017. augusztus 20. -Budaörsi Infó) A budaörsi Tesco parkolójában egy fehér konténerben olyan szolgáltatást nyújtanak, amiről eddig csak álmodhattunk. A Samsung 2017. augusztus 17-én nyitotta meg első, drive-through típusú szervizpontját Budaörsön. De mit is jelent ez valójában? Olvassák el a cikkben a részleteket.

 

 

A Samsung, prémium-kiszolgálást ígér az ügyfeleknek, úgy javítják a mobilokat, mint ahogy a gyorséttermek autós ablakainál lehet rendelni. Az új megoldást egy magyar céggel együtt építik ki – a világon először Magyarországon próbálják ki, a szolgáltatás mennyire működőképes.

A Samsung a budaörsi Tesco parkolójában nyitotta meg a Samsung S-Drive szervizpontot, ahol nem kell sorszámot húzni és várakozni, elég a kocsival a szervizpont elé állni, és beadni az okostelefont vagy tabletet.

Az ún. drive-through kialakításnak köszönhetően az ügyfelek gyorsan kerülnek sorra, a lényeg, hogy ki se kell szállniuk az autóból. A készülékek hibától függően, akár két órán belül elkészülhetnek, mire a felhasználók végeznek a nagybevásárlással.

 

telefon

 

A javítás időtartamára mindenki számára kölcsönkészüléket biztosítanak. Ha a hiba helyben nem orvosolható, a készülékeket a Samsung központi márkaszervizébe szállítják. A drive-through szervizpont SMS-ben értesíti a vásárlót, amint a készülék átvehető. Amennyiben a készülék állapota hosszabb beavatkozást igényel, a telefont előre egyeztetett időpontban lehet átvenni a szervizponton.

Az egyedi, modern kialakítású ügyfélszolgálat és szervizpont szakemberei garanciális és nem garanciális készülékekkel egyaránt foglalkoznak.

Már több vásárló is érdeklődött a szolgáltatás iránt. A Samsung Drive befogad nem garanciális készülékeket is, természetesen a javítási költség megtérítése esetén, az S-Drive használata viszont nem jelent extra költséget.

Az ötlet és a megvalósítás is egyedülálló, a koncepciót a Samsung Smart & Prémium Megoldások divízió igazgatója, Gerzsei Attila ötölte ki.

 

(Budaörsi Infó/Forbes)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.