Csatornarekonstrukció és egyirányúsítás Budaörsön

(Budaörs, 2017. augusztus 15. – Budaörsi Infó) 2017. augusztus 14-én lezárták a Szabadság út 114 előtti parkolót a Városházától a Budaörsi Rendőrkapitányságig. Felújítják a csatornát, így erre a területre személygépjárművel behajtani még egy jó ideig nem lehet. 

 

 

Jelenleg is folynak a munkálatok a Városházával szemben lévő panelház előtti  parkolóban. A kivitelezést végző cég, a Vianova 87 Közmű-és Útépítő Zrt. munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy előreláthatólag szeptember elején lehet ismét igénybe venni a parkolót.

Tegnap speciális kamerákkal pásztázták végig a csatornaszakaszt, hogy a felmérjék az állapotát, és megelőzendő az esetleges problémákat, beazonosítsák a többi közművet.

A szakemberek bíznak benne, hogy nem lesz szükség a Rendőrség épülete előtti szakaszon a Szabadság út felbontására a felújítás során.

 

17_felujitas_szabadsagut (2)

17_felujitas_szabadsagut (3)

 

Megkeresésünkre, a Fővárosi Csatornázási Művek munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a kivitelezést nem ők végzik, csupán az egyik mérőműszerekkel felszerelt autójukat vette bérbe a kivitelezést végző cég.

A kivitelezőtől megtudtuk még, hogy a budaörsieknek nem kell attól tartaniuk, hogy a csatorna rekonstrukció érinteni fogja a Szabadság utat, viszont a Domb utcánál, a rendőrség gazdasági bejáratánál is felbontják az utat, és ezért ott egyirányúsítják a forgalmat, így fokozottan figyeljenek az arra közlekedők.

Szeptemberig legyenek türelemmel és figyeljenek oda magukra és egymásra az adott szakaszon.

 

17_felujitas_szabadsagut (1)

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.