Ígéretes játékkal magabiztosan győzött a Budaörs a Kecskemét ellen

A VII. Érdi Ipartestület Kupa második játéknapján a Budaörs Handball magabiztos hétgólos győzelmet aratott a Kecskeméti NKSE ellen az ÉRD Arénában. A találkozó nagy részében a budaörsi lányok akarata érvényesült a pályán, már az első félidőben 23 góllal megszórták ellenfelüket. A fordulást követő rövid hullámvölgyből kikászálódva a találkozó végén is érvényesítettük fölényüket, nem adtak esélyt a KNKSE-nek a felzárkózásra. Folytatás pénteken 19:45-től a házigazdák ellen.

 

VII. Érdi Ipartestület Kupa, felkészülési torna

Kecskeméti NKSE – Budaörs Handball 29-36 (14-23)

 

Kecskeméti NKSE:
Andrási, Risovic 2 (kapusok), Szabó E. 7 (4), Kucerova 5, Gulyás 4, Deáki 3, Karalyos, Varga N. 2-2, Kaiser, Orell, Nikolayenko, Fauszt 1-1, Albert, Horváth D., Németh K., Tóth L.
Vezetőedző: Marosán György

 

Budaörs Handball:
Sipeki, Wéninger (kapusok), Juhos, Szöllősi-Zácsik 6-6, Maláti 4, Ertl 4 (2), Szabadfi, Gerháth, Berta 3-3, Zsigmond, Farkas, Pálos-Bognár 2-2, Hornyák Á. 1, Brettner, Plesztovits
Vezetőedző: Mihály Attila

Az eredmény alakulása: 7p.: 3-5, 17p.: 6-10, 30p.: 14-23, 35p.: 20-24, 45p.: 23-28, 57p.: 27-35

Kiállítások: 10, illetve 10 perc

Hétméteresek: 5/4, illetve 3/2

Sárga lapok: 2, illetve 1

 

Mihály Attila, Budaörs Handball vezetőedző:
„Ma is magas volt a hibák száma, ám ezúttal viszonylag gyorsan sikerült korrigálnunk ezeket, így sok gyors gólt tudtunk szerezni, ami alapvetően meghatározta a játék képét. A második félidő elején volt egy rövid hullámvölgy, ebben a periódusban sok gólt kaptunk, de azért vannak ezek a felkészülési meccsek, hogy levonjuk a megfelelő következtetéseket a jövőre nézve. A mai meccset is arra használtuk fel, hogy gyakoroljuk a játékunkat, a zárt és a nyitott védekezést váltogattuk. Mindenkinek lehetőséget adtam, amivel a legtöbben éltek is a játékosok közül. Holnap egy hazai élcsapat ellen folytathatjuk a gyakorlást.”

 

Wéninger Alexa, Budaörs Handball:
„Sokat kell még együtt dolgoznunk, de látszik, hogy egyre jobban ismerjük egymást. Alapvetően jól ment ma a csapat, talán egy kicsit hosszú volt a félidőben a pihenő, ami megzavart minket, így közelebb került átmenetileg a Kecskemét. Ami a saját teljesítményemet illeti, van még hiányérzetem, de örülök neki, hogy látom azokat a pontokat, ahol fejlődnöm kell.”

 

 

A pénteki zárónap programja:

2017. augusztus 11., péntek
16:00 ÉRD ifi első osztály – HK Hodonin felnőtt (cseh)
18:00 MTK Budapest – Kecskeméti NKSE
19:45 ÉRD – Budaörs Handball
Eredményhirdetés

 

A belépés minden mérkőzésre ingyenes, kapunyitás 15:00-kor.

 

Hajrá BUDAÖRS!

 

(Forrás: budaorshandball.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.