Az augusztusi Budaörsi Infó hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2017. augusztus 7. – Budaörsi Infó) Az augusztusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a megszokottakhoz híven ismét egy rövid összefoglalót olvashatnak a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről. Nem teljesítette az Érdi Tankerületi Központ szerződésben vállalt kötelezettségét, és nem történt meg az államosítás következtében általa vagyonkezelésbe vett budaörsi iskolák nyári felújítása. Ezért Budaörs jogi lépésekre készül – derült ki az önkormányzat 2017. július 26-án tartott képviselő-testületi ülésén.

 

budaorsiinfo_ujsag_augusztus

 

A harmadik oldalon az Idesüss Budaörs Napjáról találnak egy képes kedvcsinálót.

Megtudhatják cikkünkből, hogy mitől lesz idén még különlegesebb a program, mint a korábbi években. Géczy-Gaál Szilviával és Zsák Andrással a program főszervezőivel beszélgettünk.

 

budaorsiinfo_ujsag_augusztus2

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix kétoldalas rovatunkban megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

budaorsiinfo_ujsag_augusztus415

 

A hatodik oldalon Becz Györggyel készült interjúnkat olvashatják, amelyből az is kiderül, hogy a tanár úr nem a visszavonult kertészkedésre, hanem a szeptemberi tanévre készül már.

 

budaorsiinfo_ujsag_augusztus4

 

A hetedik oldalon exkluzív híreket találnak azzal kapcsolatban, hogy hogyan haladnak a repülős emlékmű munkálatai. Pilóták egy elszánt csoportja két felszállás között a leendő emlékmű tartozékaival és a felállításhoz szükséges szervezéssel is foglalkoznak.

 

budaorsiinfo_ujsag_augusztus5

 

A lap alján pedig nagy sikerű közjegyzői rovatunk is folytatódik. Augusztus hónapban a házastársak találnak hasznos tanácsokat a cikkünkben.

A hátlapon a hónap hirdetéseit találják. Rakják el az újságunkat, hisz augusztus 26-án jól fog jönni, hisz az Idesüss Budaörs Napjának programterve is megtalálható benne.

 

budaorsiinfo_ujsag_augusztus6

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsiinfo_ujsag_augusztus41

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.