Budaörsön tartottak konzultációt a Pest megyei 2. sz. országgyűlési egyéni választókerület településvezetői

(Budaörs, 2017. április 22. – Budaörsi Infó) 2017. április 21-én konzultációt tartottak a Pest megyei 2. sz. országgyűlési egyéni választókerület településvezetői Budaörsön, a Városháza dísztermében.

 

 

A megbeszélésre 16 településvezető volt hivatalos, valamint a választókerület országgyűlési képviselője vett részt, Csenger-Zalán Zsolt.

 

varoshaza_konzultacio (4)

 

A konzultációt az országgyűlési képviselő nyitotta meg, majd pedig megkérte Wittinghoff Tamást, Budaörs polgármesterét, hogy néhány mondatban beszéljen Budaörsről.

 

varoshaza_konzultacio (5)

 

A további megbeszélés nem volt sajtónyilvános, viszont a tanácskozás után Kálóczi Imre, Budaörs alpolgármestere a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a megbeszélés fő témája a hulladékszállítás jövője, az ASP nevű központi kormányzati informatikai rendszerhez való csatlakozás, az iskolák nyári felújítása – amire nincs fedezet a tankerületnél-, és a települési arculati kézikönyv volt.

“Megállapodás nem született egyik ügyben sem, hiszen Csenger-Zalán Zsolt nem a szakhatóság vagy intézmény, de minden problémát igyekszik tolmácsolni a megfelelő helyekre, és segít eljárni az ügyekben.”

 

varoshaza_konzultacio (10)

 

varoshaza_konzultacio (8)

 

varoshaza_konzultacio (7)

 

varoshaza_konzultacio (2)

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.