Áprilisi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2017. április 3. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven áprilisban ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat:  APIM-Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet báb-és rajzpályázatot hirdet Szivárvány Európa felett – Egy magyar bábművész Párizsban című kiállítása alkalmából.

Az alkotások beküldési határideje: 2017. május 25.

Bővebb információért kattints ide!

 

2. Pályázat: Az 1 éves Göllesz Viktor ösztöndíj célja a magyarországi értelmi fogyatékos fiatalok kiemelkedő képességeinek elismerése és továbbfejlesztése, közösségi tevékenységük és beilleszkedésük támogatása és erősítése.
Pályázat benyújtási határideje: 2017. április 21.

Bővebb információért kattints ide!

 

3. Pályázat: Oknyomozó újságírói pályázat! Örmény, grúz, moldáv és ukrán vonatkozású határon átnyúló ügyeket támogatnak.

Jelentkezési határidő: 2017. április 16.

Bővebb információért kattints ide!

 

4. Pályázat: Meghosszabbították az ugródeszka pályázat beadási határidejét: 2017. április 17-ig. A programra olyan szervezetek jelentkezését várják, akik mélyszegénységben élő közösségeket segítenek, és szeretnének társadalmi vállalkozást indítani, vagy egy már működő társadalmi vállalkozást megszilárdítani és növekedési pályára állítani. Olyan jelentkezőket várnak, akik elkötelezik magukat egy komplett üzleti terv elkészítésére és vállalkozási készségeik fejlesztésére.

Bővebb információért kattints ide!

 

5. Pályázat: A Földművelésügyi Minisztérium meghirdeti az idei Zöld Forrás pályázatot a környezet- és természetvédelmi céllal létrejött, a nemzeti környezet- és természetvédelmi célok elérésében közvetlenül feladatot vállaló civil szervezetek számára.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. április 21.

Bővebb információért kattints ide!

 

6. Pályázat: Pályázat a a nőket a család- és a munka összeegyeztetésében segítő projekt megvalósítására és Női Információs és Szolgáltató Központok (Nő-Köz-Pont) létrehozására. A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 9 milliárd Ft.

Bővebb információért kattints ide!

 

7. Pályázat: Ki mertél-e állni magadért, vagy másért, vagy csak szerettél volna? Mertél-e változtatni, túllépni a korlátaidon, ugrani, repülni- vagy még nem sikerült, még gyűjtöd hozzá az erőt, a bátorságot, az inspirációt? A személyes bátorságról, merész döntésekről, vakmerő változtatásokról – vagy éppen a próbálkozásról, vágyakozásról szóló női történeteket várunk április 9-ig. Idén újdonság, hogy „egyperces” videóval is pályázhattok. A nő és a szabadidő után a bátorságról szóló történeteket várunk. Ez a 8. Terézanyu pályázat témája.

A pályaművek leadási ideje 2017. április 9.

Bővebb információért kattints ide!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.