Senkit nem hagynak a hidegben

A Budaörsi Rendőrkapitányság rendőrei segítenek a bajba jutottakon. A Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrsének járőreit 2017. január 13-án 18 óra körüli időben állampolgárok értesítették, hogy egy pátyi kereszteződésben egy férfi fekszik a földön. A férfi térben és időben nem volt orientált, magát igazolni nem tudta és a járőrök az intézkedés során nem találtak nála semmilyen okmányt sem.  A férfi állapotára és az időjárási körülményekre tekintettel mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították.

 

 

Egy nappal később, 2017. január 14-én 17 óra 30 perc körüli időben a budaörsi és a budakeszi járőrök egy 45 éves budaörsi nő segítségére indultak, aki még a kora délutáni órákban indult sétálni Budaörsön az erdőben. A nő eltévedt, majd több órás bolyongást követően a segélyhívón keresztül segítséget kért. A rendőrök telefonon kikérdezték, hogy milyen úton haladt, mit látott és egy fix találkozási pontot egyeztettek vele, majd kérték, hogy ott várja meg őket.

Amint behatárolásra került a nő helyzete, a rendőrök megtalálták és mivel egészségügyi ellátást nem igényelt otthonába szállították.

 

A Pilisvörösvári Rendőrőrs munkatársai 2017. január 14-én az éjszakai órákban egy 82 éves piliscsabai férfinak segítettek.

A rendőröket este tíz óra körül értesítette az eltűnt személy felesége, hogy férje sétálni indult, de nem tért haza, mivel korábban is fordult elő hasonló eset aggódott a férjéért.

A rendőrök a helyi polgárőrök segítségével keresni kezdték a 82 éves férfit, akit egy órán belül a Garancsi úton, az úttest szélén megtaláltak.  Az idős férfit a rendőrök otthonába szállították, majd orvost hívtak hozzá.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.