Januári programok a Városi Ifjúsági Klubban

(Budaörs, 2016. december 26. – Budaörsi Infó) A Városi Ifjúsági Klubban 2017-ben is sokszínű programokkal várják az érdeklődőket.

 

 

TÁRSASJÁTÉK KLUB ESTEK: Az év első programja a Ifiklubban 2017. január 10-én lesz. Újraindul a budaörsi társasjáték klub minden hónap második keddjén.

WANTED: Továbbfolytatódik a budaörsi tehetségkutató is. Januárban az 1. Számú Általános Iskola 5. osztályos tanulója Papp Enikő kiállítását tekinthetik meg.

FILMKLUB:  A Jézus – Apám nevében című budaörsi alkotást lehet megnézni a Klub mozitermében 2017. január 14-én. A vetítést követően dedikálásra és közös fotózásra is van lehetőség az alkotóval Roczó-Nagy Zoltánnal.

TÉLI MESÉK: A Budaörsi Latinovits Színház téli meglepetés játéka. Az előadás 3-12 éves korig ajánlott. 2017. január 19-én várják a kicsiket.

SZÜLŐK AKADÉMIÁJA: Bakai Gyöngyi januári vendége Balatoni József. A pódiumbeszélgetés 2017. január 20-án 19 órakor lesz.

HAGYOMÁNYŐRZŐ NAP: A magyar kultúra napja alkalmából hagyományos játszóházzal várják a kicsiket 2017. január 22-én 10 órától.

MOSOLYGÓS MATEK: Új szakkör indul az Ifiklubban, ami segít a gyerekeknek a matematika nehézségeinek leküzdésében. 2017. január 27-én bemutató órával várják az érdeklődőket.

 

ifiklub_januar

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.