Ingyenesen vehetnek részt a budaörsi idősek a VIII. Nyugdíjas Expón

Budaörs Város Önkormányzata támogatói jegyet vásárolt a VIII. Nyugdíjas Expóra, hogy a budaörsi nyugdíjasok ingyenesen vehessenek részt a rendezvényen. Az expót 2016. november 25-én és 26-én a Syma Rendezvényközpontban tartják. Az ingyenes belépéshez mindössze lakcím igazolására alkalmas okmány bemutatása szükséges.

 

 

2016. november 25. és 26-a között kerül megrendezésre a VIII. Nyugdíjas Expó.

Budaörs Város Önkormányzata támogatói jegyet vásárolt a rendezvényre, lehetőséget teremtve arra, hogy a budaörsi nyugdíjasok ingyen ellátogathassanak a programokra. Az idős emberekkel foglalkozó rendezvény legfontosabb feladata a figyelemfelhívás és egyben a segítség abban, hogyan tudnak a nyugdíjas korú emberek testi-lelki egyensúlyban aktív, tartalmas, minőségi életet élni. Számtalan kiállító érkezik, hogy bemutassa idősbarát, többek között turisztikai, távközlési, kulturális szolgáltatásait. Megjelennek az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, színházak ajánlatai is. Mindeközben a színpadon különféle előadások és meglepetésvendégek gondoskodnak a jó hangulatról.

Helyszín: Syma Rendezvényközpont, 1114 Budapest, Dózsa György út 1.

Megközelíthető: 40 Busz Kelenföld vasútállomás, M4 Metró Keleti Pályaudvar, ott átszállás az M2 metróra és elmenni a Puskás Ferenc Stadionig, innen gyalog.

A rendezvényen való részvételhez szükséges, a Pénztárban be kell mutatni:

lakcím igazolására alkalmas okmány (régi típusú személyi igazolvány, amiben szerepel a lakcím vagy új típusú személyi igazolvány és lakcímkártya.)

 

(Forrás: budaors.hu)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.