A novemberi Budaörsi Infó hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2016. november 11. – Budaörsi Infó) A novemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami a közelmúltban Budaörsön történt! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Októberben rendezték meg Budaörsön a II. Őszibarack Napokat. Újságunk címlapján a rendezvény keretén belül megrendezett fotókiállítás egyik képét láthatják. Képes beszámolónkat az eseményről az újságunk hetedik oldalán találják.

 

budaorsi_info_ujsag_november-3

 

Újságunk elején, a megszokottakhoz híven, a legutóbbi képviselő-testületi ülésen elhangzottakból találnak egy rövid összefoglalót. Az Alkotmánybírósághoz, ombudsmanhoz, valamint további hazai és európai jogorvoslati fórumokhoz fordul Budaörs Város Önkormányzata a szerinte törvénysértően kivetett, úgynevezett szolidaritási hozzájárulás miatt. A részleteket olvassák el újságunkban.

A Budaörsi Infó szeptemberi számában arról tájékoztattuk olvasóinkat, hogy a városunk feletti magaslaton található egy magyar repüléstörténeti emlékhely, amely az idők folyamán és a vandáloknak köszönhetően az ismeretlenségbe kopott. A szerkesztőség megtalálta az emléktárgy egyik építőjét és szervezőjét, Tihanyi Zoltánt, aki a múltban szebb napokat látott installációról és egy kis repüléstörténetről is beszélt lapunknak. Olvassák el a novemberi számunk harmadik oldalán.

 

budaorsi_info_ujsag_november-7

 

A megszokottakhoz híven újságunk negyedik oldalán Képes Hírmixünkben tekinthetnek vissza az elmúlt hónap fontosabb eseményeire.

 

budaorsi_info_ujsag_november-6

 

Az ötödik oldalon egy új budaörsi KFC étterem nyitásáról és az általuk kínált munkalehetőségekről találnak bővebb információt.

 

budaorsi_info_ujsag_november-5

 

A hatodik oldalon az 1956-os forradalom budaörsi eseményeit elevenítjük fel.

 

budaorsi_info_ujsag_november-4

 

Novemberi számunkból további érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatokról tájékozódhatnak.

 

budaorsi_info_ujsag_november-2

 

Megtalálják még a CCC Európa egyik vezető cipőértékesítőjének ajánlatát, valamint több álláshirdetés közül is választhatnak a cikkek alatt.

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2016-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsi_info_ujsag_november-1

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.