Eper a budaörsi gyerekeknek hétközben, virág az anyáknak hétvégén

(Budaörs, 2016. április 29. – Budaörsi Infó) 2016. április 28-án a Zsámbék-medence és Térsége Gazdakör 20 kg epret vitt a budaörsi Puzzle Tanodába. A gyümölcsosztás a “Magyar gyümölcsöt minden gyereknek” program első állomása volt.

 

 

A program lényege, hogy havonta kétszer az idénynek megfelelő hazai gyümölccsel látják el a gazdák az óvodásokat. Az eseményen részt vett Kálóczi Imre alpolgármester is, és segédkezett az eper kiosztásában.

 

IF

 

 

Kisberk Balázs, a Gazdakör elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a következő gyümölcsosztás a május 16-ai héten lesz, és szintén a Puzzle Tanodába hoznak majd az idénynek megfelelő gyümölcsöket.

 

IF

 

 

“A programot a többi budaörsi óvodára is kiterjesztjük. Várjuk az együttműködésre nyitott óvodák jelentkezését. Szeretnénk, ha minden budaörsi gyermek megismerkedhetne a magyar gyümölcsökkel és a szülők megtapasztalnák, hogy milyen fontos az egészséges étkezés: a gyümölcs- és zöldségfogyasztás. Mi nem politizálunk, hanem a hétköznapi emberekért dolgozunk.”

 

IF

 

A Gazdakör legközelebbi programja most hétvégén lesz, amikor Anyák napja alkalmából 250 cserép petúniával lepik meg a hölgyeket. A virágosztás nyolc órakor kezdődik a Budaörsi Gazdapiacon.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.