Még két hétig lehet pályázni az összesen 170.000 eurós támogatásra

Még két hétig lehet jelentkezni az idén 20 éves nemzetközi Auchan az Ifjúságért Alapítvány márciusban meghirdetett pályázatára, melyben 20 civil szervezet összesen 170.000 eurós támogatást nyerhet el. Az Alapítvány a társadalomra nézve különösen hasznos, az Auchan áruházak vonzáskörzetében, nehéz helyzetben élő 5-25 éves fiataloknak szóló projektek megvalósulását segíti. A civil szervezetek a hónap végéig, 2016. április 30-ig pályázhatnak a program honapján keresztül.

 

 

Az Auchan az Ifjúságért Alapítványt az Auchan csoport 20 éve, 1996-ban alapította, ezért idén különösen nagy összeggel, összesen 170.000 euróval támogatja 20 magyar civil szervezet projektjét. Az Alapítvány a hónap végéig, április 30-ig várja az olyan pályázatok beérkezését, melyek a társadalomra nézve különösen hasznosak, kísérletező jellegűek és politikai, vallási nézettől függetlenül szolgálják a helyi közösségek érdekeit. Az alapítvány különösen fontosnak tartja az olyan civil szervezetek támogatását, melyek maradandó értékek létrehozásán fáradoznak, így az olvasás-, írás- és számolás oktatásán, a társadalmi integráción, a környezettudatosságon, illetve az egészségmegőrzésen.

A nyertes pályázatok a 19 Auchan áruház és a budaörsi központ vonzáskörzetéből kerülnek ki. Az első két helyezettnek lehetősége nyílik projektje hosszú távú megvalósítására, hiszen az alapítvány az elsőt három, a másodikat pedig két éven át támogatja 12.000 euróval. Egy, a nemzetközi zsűri által kiválasztott pályázat 2016. november 17-én pedig Párizsban is megmérettetheti magát, így további forrásokhoz juthat.

További információ az „Együtt az ifjúságért!” pályázati honlapján található: http://alapitvany.auchan.hu/

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.