Márciusi pályázatok!

(Budaörs, 2016. március 11. – Budaörsi Infó) A tavasz már szinte itt kopogtat az ajtónkon, a rengeteg új, friss pályázattal együtt. Egy kis kreativitással megtöltheted a malac perselyed! 

 

 

1. Pályázat:

A MINYATA Egyesület rajzpályázatot hirdet 8-12 éves korú gyermekek számára. Idén a téma: „Álomtábor”.

A pályamunkák leadási határideje 2016. április 29., a leadott pályamunkák más pályázatra nem nyújthatók be.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat:

A Merkapt Zrt. kreatív pályázatot hirdet. A Merkapt Épületgépészet 2016-ban ünnepli alapításának 25. évfordulóját, ezért a cég arculatának, köztük logójának megújításával is támogatni kívánja az egész éves évfordulós kampányt.

A nyertes pályázó díjazása: 150.000.- Ft. A pályázat benyújtásának határideje: 2016. március 25. 12 óra.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat:

A Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, az érintett Önkormányzatok valamint a BUM – Bevásárló és Tematikus Utcák szervezésében pályázatot hirdet a Nagykörút újrapozicionálásának marketingkommunikációs tervére. az a csapat, amelyik a legjobban teljesít bruttó 250.000 forinttal lesz gazdagabb, a második helyezett csapat bruttó 170.000 forintot, a harmadik pedig bruttó 80.000 forintot visz majd haza!

Jelentkezési határidő: 2016. március 25. péntek 12.00

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat:

Pályázati felhívás hangot adó és pusztán tapintás által is értelmezhető alkotások létrehozására, általános és középiskolás diákok számára.

A pályamunkák beérkezésének a határideje: 2016 április 27.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat:

A pályázat célja a hiteles népi építészeti értékek továbbélésének segítése azon hagyományos népi építészeti emlékek példaképként történő széleskörű ismertté tételével, ahol a jelenkori használat, a hasznosítás, és a népi építészeti értékek megőrzése kiemelkedő színvonalon valósult meg.

Nevezési határidő: 2016. április 4.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat:

A nemzetközi „Auchan az Ifjúságért Alapítvány” 20 éves fennállása alkalmából pályázatot hirdet a Magyar Adományozói Fórum és az Ökotárs Alapítvány közreműködésével magyarországi civil szervezetek számára. Az „Együtt az ifjúságért!” pályázati program keretén belül 20 pályázó összesen 170.000 euró támogatást nyerhet el.

A civil szervezetek a program honlapján keresztül 2016. április 30-ig pályázhatnak.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat:

Mit jelent a mai kor emberének Csernobil? Vajon eleget tudunk Csernobilról? Mit gondol a következő nemzedék az atomenergiáról? Az Ökopolisz Alapítvány ’Láncreakció: Csernobil 30’ kampánya keretében filmes pályázatot ír ki két kategóriában, értékes díjakkal.

A filmek beküldési határideje: 2016. március 31.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.