Verekedésbe torkollott a szilveszteri buli

A pilisvörösvári rendőrök három helyi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt C. Máté 20 éves, C. József 26 éves és C. Lajos 28 éves piliscsabai lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint C. Lajos 2015. december 31-én 23 óra és 23 óra 50 perc közötti időben egy piliscsabai szórakozóhelyen szóváltásba keveredett egy férfival, aki ezután kiment az utcára. A 28 éves piliscsabai férfi magához vett egy üveg bort és utánament, majd az itallal megpróbálta megütni vitapartnerét. Ekkor dulakodás alakult ki a két férfi között, melynek során C. Lajos testvérei a férfi védelmére keltek és a gyanúsítottak több, a helyszínen tartózkodó személlyel is dulakodni kezdtek. Ekkor a szórakozóhely alkalmazottja felszólította a férfiakat, hogy hagyják abba verekedést.

 

A helyi férfiak ezután még megpróbáltak a vendéglátóhelyre bejutni, de az alkalmazott bezárta előttük az épület rácsát, amit a 28 éves gyanúsított megpróbált kifeszíteni, majd C. Máté átnyúlt a rácson, megfogta a nő nyakát és megszorongatta. C. József egy borosüveggel betörte a szórakozóhely bejárati ajtajának az üvegét és megfenyegette az egyik ott lévő férfit azzal, hogy lelövi.

C. Lajost és társait a pilisvörösvári rendőrök a helyszínen elfogták és a Pilisvörösvári Rendőrőrse előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindhármójukat.

 

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.