EURO-2016 – A “magyar” csoport

A magyar labdarúgó-válogatott Portugáliával, Izlanddal és Ausztriával került az F csoportba a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokság Párizsban rendezett szombati sorsolásán.

 

Az első, legerősebb kalapból a portugál, míg a negyedik, leggyengébből az izlandi válogatottat kapta ellenfélül a magyar csapat a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Párizsban rendezett szombati csoportsorsolásán.

A portugál és az izlandi válogatott mellett a második kalapból Ausztriát kapta ellenfélül a magyar csapat a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Párizsban rendezett szombati csoportsorsolásán.

Bernd Storck együttese első meccsét június 14-én Bordeaux-ban játssza Ausztriával. Négy nappal később az északi szigetország lesz az ellenfél Marseille-ben, míg június 22-én, Lyonban a Portugália elleni összecsapással zárul csoportkör. A kontinensviadalra 44 év után visszatérő magyarok valamennyi találkozója 18 órakor kezdődik majd.

    A június 10-én kezdődő kontinensviadalon a hat négyesből az első kettő mellett a négy legjobb harmadik jut a nyolcaddöntőbe.

 

 

A csoport – Francia-román nyitómeccs lesz

 

A házigazda francia válogatott mellett Albánia, Románia és Svájc került az A csoportba a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság Párizsban rendezett szombati sorsolásán.

A hazaiak a román csapattal játsszák a nyitómeccset június 10-én 21 órától a párizsi Stade de France-ban.

A hat négyesből az első két helyezett mellett a négy legjobb harmadik jut a nyolcaddöntőbe.

 

 

Brit belharc is lesz a B csoportban

 

Anglia, Wales, Szlovákia és Oroszország került a B csoportba a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Párizsban rendezett szombati sorsolásán.

A két brit csapat a második fordulóban találkozik majd egymással.
A június 10-én kezdődő kontinensviadalon a hat négyesből az első két helyezett mellett a négy legjobb harmadik jut a nyolcaddöntőbe.

 

 

 

Ismét német-lengyel párharc a C csoportban

 

A világbajnok német válogatott mellett Észak-Írország, Lengyelország és Ukrajna került a C csoportba a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Párizsban rendezett szombati sorsolásán.

A németek és a lengyelek a selejtezősorozatban is egy csoportban szerepeltek.

A június 10-én kezdődő kontinensviadalon a hat négyesből az első két helyezett mellett a négy legjobb harmadik jut a nyolcaddöntőbe.

 

 

 

 

A török, a cseh és a horvát csapat játszik a címvédővel a D csoportban

 

A címvédő Spanyolország, valamint Törökország, Csehország és Horvátország került a D csoportba a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság párizsi sorsolásán, szombaton.

A törökök a selejtezőből legjobb csoportharmadikként jutottak ki a kontinensviadalra a magyarok elől megkaparintva ezt a lehetőséget.

A június 10-én kezdődő kontinensviadalon a hat négyesből az első két helyezett mellett a négy legjobb harmadik jut a nyolcaddöntőbe.

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.