Péntek 13, de akkor is PÁLYÁZ(Z)ATOK!

(Budaörs, 2015. november 13. – Budaörsi Infó) Bár péntek 13 van, de ne higyjünk a babonának és bátran keresgéljünk ma is a pályázatok között. Holmi fekete macska nem gátolhat meg minket abban, hogy egy kitűnő lehetőséget ne ragadjunk meg. Megéri megnézni!

 

 

1. PÁLYÁZAT: A pályázat célja olyan ötletek, bevált jó gyakorlatok, innovációk keresése, amelyek elősegíthetik a természetvédelmi szektor erősödését, önmegerősítésre való képessé tételét, az állami forrásoktól független, önszerveződő, lakossági bázisra épülő erősebb zöld civil szféra felé való elmozdulást.

A pályamunkák beérkezési határideje: 2016. január 31. éjféL

Bővebb információért kattints ide.

 

2. PÁLYÁZAT: A Google Európai ösztöndíj az Európai Unió területén felsőfokú számítástechnikai tanulmányokat folytató, fogyatékkal élő diákoknak szól. Az ösztöndíj célja, elősegíteni a korlátok lebontását, amelyek akadályozzák a fogyatékkal élő hallgatókat tanulmányaik sikeres folytatásában, segíteni aktív szerepvállalásukat a számítástechnikai technológia létrehozásában és ezáltal erősíteni aktív, vezető szerepvállalásukat.

Jelentkezési határidő: 2015. december 31.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. PÁLYÁZAT: A STEP Beyond Travel Grant folyamatosan pályázható.
A STEP Beyond Travel Grant az Európai Kulturális Alapítvány által nyújtott STEP utazási támogatás pályájuk kezdetén járó ígéretes művészeket és kulturális szakembereket segít abban, hogy az EU és az Unióval közvetlenül határos szomszédos országok között utazva megismerkedjenek egymás szemléletmódjával és nézeteivel, fejlesszék készségeiket és ihletet kapjanak munkájukhoz.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. PÁLYÁZAT: A Róma Nemzetközi Iskola Ösztöndíj alap 2016/2017. évre szóló ösztöndíja. Az ösztöndíjra bármilyen nemzetiségű és kultúrájú diákok jelentkezhetnek. Olyan családok jelentkezését várják, akiknél a család éves bevétele nem éri el az 50 000 eurót.

Jelentkezési határidő 2016. február 26.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. PÁLYÁZAT: A Gyermekjóléti Alapítvány, az Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskola Társaság meghirdeti a MÉCS, ahogy én látom c. rajz – és illusztrációs pályázatot.

Pályázati időtartam: 2015. november 9.- 2016.február 5.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. PÁLYÁZAT: A Google az idén is meghirdette az Anita Borg ösztöndíjat Az ösztöndíj nyitott minden női graduális és posztgraduális hallgató számára, akik Európában, a Közel-Keleten vagy Afrikában valamilyen egyetemen tanulnak a 2016-2017 tanévben! Az Anita Borg ösztöndíjasok 7000 euró ösztöndíjat kapnak a tanévre.

Jelentkezési határidő: 2015 december 31

Bővebb információért kattints ide.

 

7. PÁLYÁZAT: Az Országgyűlés elnöke valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium pályázatot hirdet “Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban” címmel egyetemek és főiskolák hallgatói számára az alábbi témakörökben.

A pályázat beküldésének határideje: 2016. február 15.
A pályázat díjazása:
I. helyezett: 400 000 Ft
II. helyezett: 300 000 Ft
III. helyezett: 200 000 Ft
és két különdíj: 150 000 Ft/fő

Bővebb információért kattints ide.

 

8. PÁLYÁZAT: Saját klippet szeretnél? Itt a lehetőség! Az Utópia stúdió meghosszabbította a pályázat beadás határidejét.Rögzítsd az álmaid!

Az új határidő: 2015. december 20.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.