Az ország legnagyobb Opel márkakereskedése nyílt meg Budaörsön

Új Opel márkakereskedés és szakszerviz nyílt pénteken, a budaörsi egységgel 48 tagúra bővült a márka országos hálózata, amelyet 11 további szervizközpont egészít ki.

 

A megnyitó alkalmából Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója az MTI-nek hangsúlyozta, hogy ismét bővül a  hálózat, az utóbbi időszakban már három márkakereskedés nyílt, és több korábban bezárt egység újbóli kinyitása válhat időszerűvé a piac növekedésével. A válság előtt még 80 felett volt az Opel márkakereskedések száma Magyarországon.

Az idei terv szerint több mint 10 ezer új Opelt értékesítenek a magyar piacon, ehhez az év hátralévő részében még mintegy 2800-at kell eladni, jegyezte meg Koncz Gábor.

A Budaörsön kialakított kereskedés és szerviz 740 négyzetméteres  bemutatótermével, 35 állásos szervizével a legnagyobb magyarországi Opel márkakereskedés, amelynek kialakítása mintegy 1,4 milliárd forint beruházást igényelt – közölte Pszota Dániel, az Opel Fábián telephely igazgatója.

A Fábián Kft. 1991 óta foglalkozik autójavítással, majd kereskedelemmel, többmárkás kereskedőként Citroen, Peugeot, Isuzu, Ssang Yong értékesítésével foglalkozott három szalonjában. A cég tavaly mintegy 1500 új gépkocsit értékesített, eladásában jellemzően 70-30 százalék a céges és magánvevők aránya.

A kft. mintegy 110 dolgozót foglalkoztat, 42-en dolgoznak a budaörsi egységnél, ahol az Opel kereskedéssé átalakítással hat új munkahely is létrejött.

A Fábián Kft. célja, hogy az új Opel kereskedés az eladott darabszám tekintetében is a legnagyobbá váljon 3-4 éven belül, évi több mint 1000 új autó értékesítésével.

 

(MTI)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.