Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2015. október 09. – Budaörsi Infó) Itt van az ősz, itt van újra és a pályázatokat felsoroló rovatunk is. Egy kis szabadidő, sok kreativitás és kitartás kell csupán. Jó pályázást kívánunk és sok sikert!

 

 

1. Pályázat: A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Komárom-Esztergom Megyei Csoportja és a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület (képregényírói digitális prezentációt, animációt, klipet, GIF-et, képsorozatot, ajándéktárgy tervezői) pályázatokat hirdet a XV. Tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából.

Pályázati határidő: 2015. november 13.

Bővebb információért kattints ide.

 

 

2. Pályázat: A DaDalia Galeria Fotóköre, a Dr Brusznyai Árpád Művelődési ház és Könyvtár Integrált Közösségi Szolgáltató Tér és a Derekegyházért Közhasznú Egyesület meghirdeti a II. SZERETET fotópályázatot A HÍD témában.

Beküldési határidő : 2015 december 03.

Bővebb információért kattints ide.

 

 

3. Pályázat: Az Esterházy Művészeti Díj célja a fiatal, tehetséges magyar művészek felkarolása és pályafutásukon való elindítása. Az egyenként 5000 euróval jutalmazott díjat kétévente, minimum kettő és maximum három 45 év alatti magyar képzőművésznek osztják ki.

Pályázni 2015. október 20-ig lehet.
Bővebb információért kattints ide.
 

 

4. Pályázat: A Kepesita Collection pályázatot hirdet 35 év alatti kortárs képzőművészek számára. A pályázat koncepciója az, hogy a nyertes pályamű 400.000 Ft értékben megvásárlásra kerül a gyűjtemény részére.
Beküldési határidő: 2015. november 15, vasárnap.
Bővebb információért kattints ide.

 

 

5. Pályázat: Fedezd fel EUrópát! Kutass! Filmezz! Utazz! Nyerj látogatást az egész osztálynak Budapestre, az Európai Unió Házába!
Jelentkezési határidő: 2015. November 13.
Bővebb információért kattints ide.

 

 

6. Pályázat: Meghosszabbították a Digitális Kárpát-medence rajz és kisfilm pályázatot.
Az elkészült rajzokat és kisfilmeket legkésőbb november 6-ig lehet beküldeni.
Bővebb információért kattints ide.
 

 

7. Pályázat: Kirakatverseny profi kirakatrendezőknek és dekoratőr tanulóknak.
A pályázat célja: Budapest belvárosában, az V. kerületben működő üzletek, üresen álló helyiségek kirakatainak, portáljának díszítése.
Nevezési határidő: 2015. november 1.
Bővebb információért kattints ide.

 

 

8. Pályázat: A Nagy Fal Magyar-Kínai Barátság Egyesület alkotói pályázatot hirdet „Kína kulturális öröksége – Szokások, ünnepek Kínában” címmel.
Beküldési határidő: 2015. december 1.
Bővebb információért kattints ide.

 

 

9. Pályázat: Az Országos Bírósági Hivatal országos pályázatot hirdet a 2015. évben „Fókuszban a bíróság” címmel amatőr fotográfusoknak.
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. november 2. (hétfő), 12 óra
Bővebb információért kattints ide.

 

 

10. Pályázat: Rajzpályázat az iskolák energiahatékonyságának növelése témában.A pályázatra 6-14 éves korú gyerekek jelentkezhetnek, bármilyen terchnikávla készült fantáziadús, futurisztikus, innovatív alkotásaikkal.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. október 16.
Bővebb információért kattints ide.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.