Teherautót lopott

A budaörsi rendőrök egy 30 éves pilisvörösvári férfit fogtak el, aki nem sokáig örülhetett az eltulajdonított járműnek. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Árpád 30 éves pilisvörösvári lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. szeptember 30-án 18 óra körüli időben – eddig ismeretlen társával – az indítókulcsával eltulajdonított egy teherautót, melyet a sértett egy budakeszi szupermarket parkolójában állított le, azonban nem zárta le a járművet. Az autóban benne volt még az ahhoz tartozó forgalmi engedély, továbbá egy mobiltelefon és egy övtáska is.

Árpád és társa Budaörs belterületén közlekedett a lopott járművel, amikor a budaörsi járőrök 19 óra 40 perc körüli időben megkísérelték intézkedés alá vonni őket. A 30 éves pilisvörösvári férfi a teherautóval először gyorsított, majd társával együtt kiszállt a járműből és azt hátrahagyva elfutottak a helyszínről. R. Árpádot a rendőrök elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ismeretlen társának azonosítása és felkutatása jelenleg is folyamatban van. A 30 éves pilisvörösvári férfit a budaörsi nyomozók bűnügyi őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

A gyanúsított ellen a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.