Panasz, bejelentés, megoldás – A BTG orvosolja a problémákat

(Budaörs, 2015. július 28. – Budaörsi Infó) 2015. július 24-én arról olvashattak hírportálunkon, hogy szerkesztőségünkbe lakossági panasz érkezett, amelyet egy az Europ-Med Egészségügyi Központ szomszédságában élő hölgy tett a köztisztasággal kapcsolatban. A BTG munkatársai a problémát még aznap orvosolták.

 

 

A megkeresést követően szerkesztőségünk munkatársa a helyszínre látogatott és az ott készült fotókat elküldte a BTG-nek, hogy a probléma megoldódhasson.

 

europmed_melletti_terulet8

2015. július 23.

 

Vértes Miklósné, aki a bejelentést tette, a Nefelejcs közben lakik, azért kérte a segítségünket, mert a lakása az Europ-Med Egészségügyi Központ mellett van, ahol elmondása szerint folyamatosan szemetelnek az oda érkezők. Azonban nem csak a szemét okoz számára problémát, hanem az is, hogy a közvetlenül mellette lévő parkoló oldalán rendezetlen a terület, és ennek köszönhetően parlagfű és különböző gyomnövények nőnek.

 

europmed_melletti_terulet6

2015. július 23.

 

europmed_melletti_terulet3

2015. július 23.

 

A bejelentést követően néhány órával a BTG munkatársai megtisztították a területet. Hétfőn már a következő látvány fogadta a  látogatókat:

 

europmed_melletti_parkolo4

2015. július 27.

 

europmed_melletti_parkolo5

2015. július 27.

 

Amennyiben önök is hasonló problémát észlelnek Budaörsön azt jelentsék a BTG-nek internetes felületükön keresztül. A tisztább, szebb Budaörsért.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.