A júniusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2015. június 16. – Budaörsi Infó) Budaörsön az elmúlt hónap is eseményekben gazdagon telt. Rengeteg gyereknapi program és különleges rendezvények várták az érdeklődőket. A nyomtatott újságunkban található cikkek teljes interjúit hamarosan a hírportálunkon is megtalálják. Megéri megnézni!

 

 

 

Újságunk második oldalán Puczné dr. Mák Éva receptjét olvashatják. Ebben a hónapban üvegtésztát készíthetnek a segítségével és zöldségekkel.

A harmadik oldalon a nemrégiben bevezetett parkolási rendről találnak riportot.

 

budaorsi_info_ujsag_junius4

 

Híres oldalunkon pedig az elmúlt hónap fontosabb eseményeit gyűjtöttük össze önöknek, ezúttal a sporthírek kerültek túlsúlyba.

A Képes oldalunkon felelevenítjük a gyereknapi rendezvényeket, a Kéklámpás napot és az Úrnapi virágszőnyeget a képek segítségével.

 

budaorsi_info_ujsag_junius3

 

Budaörsi rendőrök rovatunk soron következő bemutatottja Gere Attila, aki nyomozóként dolgozik a városban.

A közjegyző segít cikk sorozatunk következő témája pedig a végrendelet. Ha szeretnék eldönteni, hogy a vagyonukat ki örökölje, mindenképpen érdemes elolvasni.

 

budaorsi_info_ujsag_junius2

 

Újságunk hátlapján Lepsik Norbertről, ehavi tehetségünkről olvashatnak, és láthatnak egy 3D-s fotót a munkái közül. A fotó csak akkor mutatja meg a titkait, ha 3d-s szemüveggel nézik. Megéri megnézni.

 

budaorsi_info_ujsag_junius

 

budaorsi_info_ujsag_junius6

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.