Kapd el Bandyt és a Madárembert! Ne csak otthon a monitor előtt legyél nagy arc!

(Budaörs, 2015. május 15. – Budaörsi Infó) Terepcsataversenyt hirdet a Jókai Mór Művelődési Központ az általános iskolások részére. A limitált létszám miatt feltétlenül szükséges az előzetes jelentkezés e-mailben, amit visszaigazolnak a szervezők.

 

3-5 fős csapatok jelentkezését várják, akik szívesen üldöznék, és keresnék meg  a budaörsi hegyekben Bandyt és Madárembert.

A feladat, adott területen a Szekrényes és a Szállás-hegyen, tíz alkalommal megtalálni őket, és mielőbb visszatérni a bázisra, azaz a JMMK kertjéhez, ami egyben az indulási pont is.

Az a csapat nyer, aki a megadott időn belül legtöbbször (maximum 10 alkalommal) megtalálja a két jómadarat, majd leghamarabb tér vissza a bázisra. Ehhez szükséges a jó megfigyelő képesség, megfelelő taktika, összetartás, jó tájékozódás. Az első három csapat díjazásban részesül, valamint minden csapatot egy tál meleg étel erejéig vendégül látunk a verseny végén a JMMK kertjében.

A limitált létszám miatt feltétlenül szükséges az előzetes jelentkezés e-mailben, amit a szervezők visszaigazolnak.

Érdeklődni és nevezni a petreny@gmail.com -on, vagy a 06-20-9352-669-es telefonszámon lehet! Nevezés 9 órától, eligazítás 9.30 órától, START 10 órakor!

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.