Telefont loptak

A törökbálinti járőrök két bicskei férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. András 22 éves és S. József 20 éves bicskei lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. András a társával 2015. április 27-én 19 óra körüli időben egy budaörsi bevásárlóközpontban kiválasztott egy mobiltelefont. Az árucikket B. András bevitte az egyik próbafülkébe, ahol a termékről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd a telefont a ruházatába rejtette, a biztonsági eszközt pedig egy polcra helyezte.

A gyanúsítottak ezt követően megkíséreltek fizetés nélkül távozni, azonban bűncselekményüket az áruház biztonsági szolgálatának dolgozói észlelték és a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatták őket.

 

B. Andrást és S. Józsefet a törökbálinti járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.